Til Open Air hører en åben sportsvogn

FARSØ: Til en Open Air koncert, som Søkoncerten i Farsø Søanlæg den 18. juni er, hører også en Open Porsche Boxter. Det mener i hvert fald indehaver af Bilmessen i Farsø, Leif Støttrup.

Dette er Bilmessens sponsorat til Søkoncerten og FUIK’s Venner, nemlig udlån af denne Porsche Boxter, som også vil komme en koncertgæst til gode i 8 dage – kvit og frit. På billedet ses t.v. Leif Støttrup fra Bilmessen, mens Anders-Jørn Skriver fra koncertkomiteen overdrager Porsche nøglen til Peder Ditlev, bestyrelsesmedlem i FUIK.

Som en del af sit sponsorat til Søkoncerten og arrangøren FUIK’s Venner har han derfor udlovet den sølvgrå Porsche Boxter i en uge til en heldig koncertgæst.

– Vi kan godt lide en skæv vinkel på vore sponsorater og lave noget der er anderledes, og det mener vi gør med dette tiltag, siger Leif Støttrup.

Hen på koncertaftenen vil konferencier ”Klassens Tykke Dreng” fra scenen, afsløre et nummer, som gerne skulle svare til et nummer på et af koncertgæsternes armbånd. Vinderen vil blive inviteret på scenen sammen med Leif Støttrup, som vi stå for den officielle overdragelse af sportsvognen, kvit og frit i 8 dage.

Ud over den heldige koncertgænger, har FUIK’s Venners bestyrelse også selv haft fornøjelse af Bilmessens sponsorat. For i embeds medfør, når de på skift har været ude i det Vesthimmerlandske for at ophænge plakater eller tegne sponsorater for koncerten, har de kunnet låne bilen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: