Thit-pris til Kvinderne i Galleri 14

FARSØ: Et stort stykke kulturelt arbejde for Farsø, var et af argumenterne, da Lions Club Farsø – Thit Jensen, i søndags, skulle begrunde uddelingen af Thit Prisen 2011 til Kvinderne i Galleri 14.

Her ses modtageren af Thit Prisen 2011, Laila Eskldal, på vegne af kvinderne i Galleri 14, sammen med kommende formand for Lions Club Farsø – Thit Jensen, Lise B. Harbo(t.v).Hæderen gik til Galleri 14 for stedets store stykke kulturelle arbejde for Farsø.

Galleri 14 blev i 2003 startet af en gruppe frivillige kunstnere, og drives den dag i dag stadig af 12-15 kunstnere på frivilligt basis.

Kunstnerne viser deres egen kunst og inviterer skiftede gæstekunstnere indenfor, således at et besøg i Galleri 14 hver gang vil være en ny oplevelse i nye varianter og materialer for kunstinteresserede.

Lise B. Harbo, der på vegne Lions Club Farsø – Thit Jensen, stod for overrækkelsen af prisen sagde: – Vi ser positivt på en gruppe kvinder, der ses på et hjørne i vores by. Altid i bevægelse og i gang med nye emner.

Da formand for Galleri 14, Laila Eskedal, på vegne af kvinderne i Galleri 14 blev spurgt, om de vil modtage prisen, blev hun overrasket og glad.

– Jeg synes det er dejligt at få et klap på skulderen som en anerkendelse af at vi er med til at løfte Farsø op – og fremad i den rigtige retning. Vi vil gerne i Galleri 14 åbne vore døre for et bredere samarbejde og bruge det til et kraftcenter, hvor kulturen kan blomstre på kryds og tværs.

Vores galleri er på 750m2. Vi har stedet, størrelsen og miljøet til specielle arrangementer. Så har I nogle gode ideer, både på det humane område og det kulturelle – så kig ind i galleriet!. Så tager vi en snak om det.

Endelig vil jeg nok engang takke Lions pigeklubben, og ønske disse ildsjæle held og lykke fremad i jeres stræben mod en bedre verden ved at støtte de små enheder rundt omkring.     

Prisoverrækkelsen fandt sted i forbindelse med Lions Tøsetur på Store Torv igår søndag.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: