Thit pris til Gitte Iversen

FARSØ: Ud over en kulinarisk aften gennem Farsø, så kunne Lions Club – Thit Jensen, torsdag aften, også uddele Thit Prisen for 12. gang.

Prisen gik til Gitte Iversen.

Altid med omkring skole og sport
Irma Jakobsen fra Lions Club – Thit Jensen begrundede valget: Gitte, du bor jo her i Farsø sammen med din familie, din mand og tre børn. Du er en altid smilede og imødekommende person. Du er meget engageret i lokalsamfundet. Du er altid med når der er noget omkring skole og sport. Samtidig er du aktiv målmand og træner for børneholdet i Farsø HK og leverer også selv nogle spillere til holdet. Du har selv spillet målmand på højt plan i mange år og spiller stadig. Du er et stort aktiv for Farsø HK både som spiller, træner og forældre. I 2021 blev du årets foreningsleder og begrundelsen herfor var, at du yder en stor indsats som frivillig træner for ungdomsafdelingen og er en uundværlig kapacitet for Farsø HK og dit store engagement i klubben.

Bidrager man til fællesskabet så vokser det!
Efter modtagelsen af skifferpladsen med indgraveringen ”Thit prisen 2022”, takkede Gitte Iversen for prisen:

-Tusind tak for denne fine pris. Det er en meget stor ære og jeg er ret stolt af det. Omvendt, da jeg fik det at vide for et par dage siden, så synes jeg også at der er så mange andre der fortjener den. For der er så mange der gør noget, og det er så vigtigt, at vi gør noget for vores by, børn og unge. Det er jeg fortaler for uanset om det er i foreninger, skolebestyrelser eller andet. For når man bidrager til fællesskabet, så vokser det!. Og det synes jeg er så vigtigt.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: