Thit-pris til Bodil Nielsen

FARSØ: Thit Prisen gives til en kvinde, der enten har gjort at Farsø er blevet kendt, har gjort noget godt for Farsø, gjort noget godt for andre eller noget godt for en sag.

Modtageren af Thit Prisen 2012, Bodil Nielsen (t.v.) viser stolt beviset på udnævnelsen frem, som hun netop har fået overrakt af Lise Harbo, præsident for Lions Klub – Thit Jensen.

Vi kan næsten kun sige at modtageren af Thit prisen 2012 opfylder det hele. Det er Bodil Nielsen lød det fra Lise Harbo, præsident for Lions Klub – Thit Jensen i forbindelse med Lions Tøseløb i søndags, hvor Thit prisen er en vigtig og fast del af programmet.

Thit prisen blev således uddelt for 5. gang og det lød i begrundelsen.

Du har tidligere været meget aktiv i håndbold. Nu er det petanque, hvor du er formand og arrangerer ugentlige træninger for klubbens medlemmer og arrangerer turneringer, som får mange spillere på gæstevisit i Farsø. Du er også selv en meget habil spiller, idet du er klubmester.

Senest er du blevet engageret i Farsø Lokal Historiske Arkiv, hvor du er arkivleder og med i bestyrelsen. Du skriver også i Vesthimmerlands kommunes årsskrift.

En ægte ildsjæl, der til fulde lever op til prisens formål.              

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: