Test formen af til Farsø-Løbet i aften

FARSØ: Nogle deltager for at vinde, mens andre er med for sjov eller for slå sin egen eller naboens rekord fra sidste år.

Test formen af til Farsø Løbet i aften.

Som noget nyt, sker tidstagningen i år med stregkoder for at give hurtig og sikker registrering.

På næste onsdag fyres startskuddet af til årets Farsø-løb, men allerede i aften, har man muligheden for at teste formen af. Der er nemlig testløb i aften kl. 19 med start fra Sparekassen Farsø, og ruten på 6,3 km. er nøjagtig den samme som ved Farsø-Løbet.

Mange deltagere og et nyt sundt samarbejde
– Vi forventer rigtig mange deltagere i årets Farsø løb, siger Gert Hosbond fra Sparekassen Farsø. Det skyldes den stigende interesse for løb og et fokus på betydningen af motion som en vigtig del af en sund livsstil. Samtidig bliver Farsø-løbet 2010 på et nyt spændende samarbejde mellem Farsø skole, foreninger, Vesthimmerlands kommune og Sparekassen Farsø med overskriften: ”Sundhed, trivsel og læring”. Elever og lærere fra Farsø skole vil derfor være meget synlige med logoet fra det fælles projekt.

Ny tidtagning og hele 3 sluser ved mål
– Vi har altid lagt stor vægt på, at løbere og tilskuere får en rigtig god oplevelse, siger Gert Hosbond. Uanset om man er eliteløber eller bare glad motionist skal Farsø-løbet være kendetegnet ved god planlægning med den bedste afvikling og information både før, under og efter løbet.

Vi bruger et nyt tidtagningssystem i år med stregkoder, der indskannes ved mål. Systemet er optimeret, så det både giver en hurtig og sikker registrering og samtidig lever op til ønsket om en løsning, der både passer til eliteløbere og motionister.

Vi laver samtidig 2 elektroniske sluser – en for kvinder og en for mænd og fastholder den manuelle sluse for barnevogne m.m. De separate sluser for kvinder og mænd sikrer, at placeringen i de enkelte grupper er korrekt, fortæller Gert Hosbond.

Tag hele familien eller virksomheden med
Der er plads til alle, så brug igen Farsø-løbet til en god oplevelse for hele familien eller din virksomhed – det er sundt, sjovt og sikkert. Man kan deltage med barnevogn, klapvogn, babyjogger, dog må de større børn lade rulleskøjter og cykler blive hjemme af hensyn til sikkerheden for løberne.  

Man kan melde sig til på sparekassens hjemmeside indtil løbsdagen kl. 14 og så får man oven i købet sit navn trykt på løbsnummeret. Men man kan naturligvis også tilmelde sig i sparekassens afdelinger og før start.

Flere løbere kan meldes til under samme holdnavn senest på fredag og dermed deltage i konkurrencen om at være mellem de 3 største hold. Sidste år blev vinderne Solhaven-HRC-Skjoldborghus, Motionsløberne/Farsø Tri & Trim og Vesthimmerlands Kommune.

Hygge og præmieoverrækkelse i telt på Store Torv
Alle løbere får udleveret ½ liter vand og et stykke frugt i målområdet. Og derefter kan man glæde de andre løbere ved at heppe i målområdet og kigge ind hos Hjerteforeningen i deres telt på Store Torv, hvor de kan teste for blodtryk og blodsukker. 

Præmieoverrækkelsen starter i teltet på Store Torv ca. kl. 20.30. Her har mange løbere mulighed for at komme på sejrsskamlen, for der er præmier og medaljer til de 3 hurtigste i hver af de 14 grupper. Her hyldes også hurtigste mand og kvinde og de tre største hold.

Hurtigste mand sidste år blev Mads Ryge fra Støvring i tiden 20,54 min., mens Bente Kristensen fra Nibe blev hurtigste kvinde i tiden 24,00 min.

Allerede kl. 20.45 kan løbsresultaterne findes på www.sparfar.dk. Det er også fra Sparekassen Farsø’s hjemmeside, man udskriver sit eget diplom og ser de mange fotos fra Farsø-Løbet.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: