Team Vesthimmerland samarbejde slutter

VESTHIMMERLAND: Efter lange og mange overvejelser, har bestyrelserne i Farsø KFUM HK og Aars Håndboldklub besluttet at afslutte samarbejdet om den fælles elite-overbygning, Team Vesthimmerland.

8 år med TVH
-Efter 8 år med Team Vesthimmerland er æraen slut. Vi skal igen i Farsø KFUM HK stå på egne ben. Der var ikke samlet enighed mellem de to klubber, til et forsat samarbejde på elite plan, fortæller formand for Farsø KFUM HK, Morten Nielsen, der selv har lagt rigtig mange kræfter i styregruppen og sponsorudvalget bag Team Vesthimmerland.   

Morten Nielsen forklarer videre: – Det betyder at Farsø KFUM HK får licensen tilbage på de hold, som vi afgav til Team Vesthimmerland. Det bliver med et 2. Divisions damehold, og som det ser ud lige nu, et serie 3 herre hold.

En sportslig succes
Vi afleverede et 3. Divisions herre hold, der grundet Aars var ude at spille om nedrykning til 3. Div. blev ned rykket til Jyllandserien. Samt et dame hold der lige var rykket ud af 2. div damer. Rent sportsligt har vi sejret på banerne. Team Vesthimmerland har været en kæmpe sportslig succes og vi har opnået fantastiske resultater, som vi nok kun havde drømt om. Men desværre formåede vi ikke at få græsrødderne godt nok med, til at tage ejerskab af Team Vesthimmerland, siger Morten Nielsen.

Men vigende opbakning til projektet
Forklaringen bag opbruddet er, at der i de to moderklubber Farsø KFUM HK og Aars HK i de seneste sæsoner har været vigende opbakning til projektet og det har været endog meget svært at finde de nødvendigt nye frivillige til at supplere de i forvejen hårdtarbejdende mennesker, som har været en del af projektet fra starten.

Der vil dog fra og med næste sæson stadig være divisionshåndbold i såvel Farsø KFUM HK som i Aars HK.     

 

Farsø KFUM HK vil blive i eliten
Farsø KFUM HK vil nu gå benhårdt efter igen – og stadig at være den førende dameklub i Vesthimmerland og omegn. I disse dage skal pigerne fra TVH dameholdene, finde ud af hvor de vil spille fremover. De er sat i et hårdt følelses dilemma! med deres valg af klub. Der er i denne uge spillermøder i de to klubber, om hvilket setup der vil være til stede. I Farsø bliver det Kristian Pedersen, der fortsætter med at være træner for 2. division damer, mens det endnu ikke er på plads hvem der skal føre herrerne tilbage til 3. division.     

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: