test

Super Brugsen tømt på 1. minut

FARSØ: En indkøbsseddel med retten til at hive det ned fra hylderne som hører sig til at lave en god julemiddag og julefrokosterne derefter, og så lige et par ekstra julegaver. Det var hvad Irma Christensen fra Rugskellet i Farsø, blandt noget over hundrede mulige kandidater, blev udtrukket til at vinde i Farsø Handelsstandsforenings julekonkurrence ”Tøm et supermarked på 1. minut – efter indkøbsseddel”.

Det gik i rasende fart gennem Super Brugsen, hvor Irma Christensen havde vundet æren af at tømme butikken på 1. minut efter en indkøbsseddel. Ruten var i det ene minut ryddet for andre kunder, så Irma Christensen i rasende fart med uddeler Hans Kaldahl til at assistere sig og tidtager Jarrit Hansen og ikke mindst DJ Peter Christensen i hælene for at kommentere slagets gang gennem butikken for de mange interesserede kunder, der spændt ventede på Irma Christensen ved kasselinjen.

Indkøbsvognen skulle i eftermiddags køres i stilling hos Super Brugsen i Farsø Rådhuscenter. Uddeler Hans Kaldahl gav meget generøst, Irma Christensen en guidet tur rundt til vareudvalget på indkøbssedlen, så de hurtigt kunne ryge i indkøbsvognen når det gjaldt.

Ruten var i det ene minut ryddet for andre kunder, så Irma Christensen i rasende fart med uddeler Hans Kaldahl til at assistere sig og tidstager Jarrit Hansen – og ikke mindst DJ Peter Christensen i hælene for at kommentere slagets gang gennem butikken for de mange interesserede kunder, der spændt ventede på Irma Christensen ved kasselinjen.

1. minut er ikke lang tid, så non-food varer og julesnapsen nåede ikke at ryge i kurven. Snapsen blev dog alligevel listet i indkøbskurven af den meget gavmilde brugsuddeler, inden varernes samlede værdi blev gjort op. Det blev til kr. 2.145,-

Det var en forpustet og meget glad Irma Christensen der kørte indkøbsvognen i mål. – Jeg plejer jo aldrig at vinde, så det her er kommet som en glædelig overraskelse. Vi bliver 14 personer juleaften, så det er en overordentlig skøn gave at vinde, lød det taknemligt fra Irma Christensen     

Søndag den 20. december har endnu en kunde muligheden for at tømme et supermarked på 1. minut – og denne gang foregår det hos Rema 1000 i Farsø Rådhuscenter.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: