test

Super Brugsen bliver en helt ny butik

FARSØ: Som de fleste kunder nok har bemærket, er der for øjeblikket rykket til side og rykket sammen i Super Brugsen i Farsø Rådhuscenter.

Lige nu arbejder håndværkerne på højtryk bag støvvæggene i Super Brugsen. Allerede om få uger vil supermarkedet tage sig helt anderledes ud med en helt ny butiksindretning. Uddeler Mahmoud Abdallah regner med at butikken står helt færdig til julehandlen.

Årsagen er naturligvis, at Super Brugsen også udgør en del af udvidelsen af Farsø Rådhuscenter og samtidig benytter lejligheden til at nyindrette butikken, som var den nyopført.

I sidste uge blev der arbejdet i ferskvare afdelingen, altså den nederste del af butikken. Bag støvæggene kunne man følge opbrydningen af gulvet, som der skal lægges nye afløb og kabelføringer ned i til 8 topmoderne og energirigtige kølemontre med glaslåg, som skydes til side.

I denne uge er det den nye mejerafdeling der arbejdes på. I stedet for det tidligere kølerum – som kunderne reelt gik ind i, bliver der nu i den nye butiksindretning tale om køleskabe i stedet, som man for øvrigt ser i de fleste supermarkeder i dag. Mejeriafdelingen kommer til at ligge op ad slagter- og delikatesseafdelingen. Den gamle mejeriafdeling vil blive inddraget som ekstra lagerkvadratmeter.   

I det hele taget vil der ske en omrokering af butikkens afdelinger i forhold til i dag.

Super Brugsens nye indgang vil være der, hvor der i dag er kasselinje. Her vil man fremover træde direkte ind i en indbydende grøntafdeling. Næstefter vil man blive ført videre ind i madbutikken, altså tørvarer og konserves. I bunden af butikken altså ferskvarer, delikatesse og mejerivarer. Herefter vin, drikkevarer og nonfood inden slik og konfekture inden den nye kasselinje.

Den nye kasselinje med 3 kasser kommer til at ligge i de tilbyggede kvadratmeter til Super Brugsen. Altså ud til Centergangen og op til den nye Kop & Kande butik ved Farsø Rådhuscenters nye østindgang. Dermed vil Super Brugsen få en større glasfacade ud mod centergangen end man har i dag.

Uddeler Mahmoud Abdallah følger lige nu håndværkernes arbejde nøje. Herefter må han og medarbejderne selv i gang med at få varerne på plads i de nye omgivelser. Han ser frem til at den nye butik står færdig til når julehandlen for alvor går i gang, altså i starten af december.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: