Sund og Sjov i Farsø

FARSØ: Dette er titlen på et nyt initiativ fra Farsø Handelsstandsforening, der er sprunget med på sundhedsbølgen, og gerne vil have folk – og ikke mindst kunderne, til at forbinde Farsø med sundhed og sjove aktiviteter i forbindelse hermed.

”Sund og sjov i Farsø” kampagnen fandt stor opbakning på handelsstandsforeningens seneste medlemsmøde, hvor det blev præsenteret og derfor nu sættes i værk blandt butikker og virksomheder i Farsø.

Udgangspunktet for ”Sund og sjov i Farsø” er Dansk Firma Idrætsforbunds ”tæl skridt” kampagne i denne måned.  

Formålet med kampagnen er at styrke medarbejdersundhed og trivsel, samtidig med at man kan have det sjovt. At tælle skridt er en måde for den enkelte deltager at komme i gang med at motionere og til at øge bevidstheden omkring den daglige motion. Skridttælleren er med til at holde fokus på de 10.000 skridt som er den daglige anbefaling for voksne.

Personale og medarbejdere i Handelsstandsforeningens medlemsbutikker og virksomheder vil fra på mandag og frem til 2. maj blive udstyret med skridttællere – og mon ikke, der vil blive konkurreret indbyrdes, selvom det primære formål er at passere de anbefalede 10.000 skridt pr. dag.

Om kampagnen medfører, at kunderne bliver ført mere rundt i butikkerne, skal være usagt – men omvendt hører det jo i forvejen med til den udstrakte service overfor kunderne i Farsø’s butikker.

Når kampagnen er ovre den 2. maj, bliver det spændende at se hvilken af Farsø’s butikker, der bliver indehaver af ”Vandre”pokalen for ”Sund og Sjov i Farsø” og hvem der bliver sendt på wellnessophold på Rønbjerg Feriecenter.    

Det er Farsø Handelsstandsforenings intention at ”Sund og Sjov i Farsø” ikke bare bliver ved denne ene aktivitet, men også vil være indbygget i nogle handelsstandens øvrige aktiviteter over året, hvor også kunderne vil blive involveret.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: