test

Succesrig verdensrekord er sat på Trend Kro

TREND: Trend Kro satte torsdag aften en værdig verdensrekord, hvor det blev vist, at man kan meget mere end at stege flæsk og lave persillesovs. 1.378 gæster fra Nord-og Midtjylland fik en ualmindelig stor oplevelse. Hvert hold med godt 690 gæster fik deres mad på under tyve minutter, maden var varm og der var rigeligt af den. Temperaturen i teltet var i top og maden smagte ualmindelig godt. Alt kørte som det skulle, og enhver skeptikers tanker om, at Gitte og Allan Sørensen på Trend Kro, havde slået større brød op, end de kunne bage, blev gjort til skamme.

Alle blev bespist på under tyve minutter og mange nåede at på tredje portion sat ned. Alle fik det, de kunne spise af god og varmt mad

Velorganiseret samarbejde
Hele logistikken var bygget op, således at det hele kørte på skinner. Inden for en time havde mange fået deres tredje portion. Et velorganiseret samarbejde mellem Lions Club Løgstør, Lions Club Freja, Løgstør, Aars Brydeklub, Erhvervsskolerne, Aars og frivillige fra Beredskab Vesthimmerland fik det hele til at køre, så smilet var stort på alle gæsterne. Portionsanretninger blev serveret på tallerkener, lunet stegt flæsk, kartofler og persillesovs blev leveret til de to stationer i foliebakker og termospande hvilket betød, at alt var varmt og velsmagende.

Hvem tør tænke så store tanker?
– Hvem tør tænke tanker om at sætte en verdensrekord og sige det til andre uden at blive til grin? Hvem vil tro på, at der i en lille klynge af bygninger, som Trend er, vil kunne være grobund for, at en verdensrekord kan hentes hjem? En skør ide, som for mange lyder så rablende gal, at det må man selv være med til for at kunne forstå det. Det er kun Gitte og Allan Sørensen, Trend Kro, der har haft et sådant mod og det glæder mig, at I trods kritiske holdninger fra mange, sætter verdensrekorden på en så eminent måde, som det sker på i dag, sagde borgmester Knud Kristensen, Vesthimmerlands Kommune.

Verdensrekordpokal fra Pernille Vigsø Bagge
Folketingsmedlem Pernille Vigsø Bagge, Løgstør, var lige så overvældet at det der skete, og roste Gitte og Allan Sørensen, Trend Kro, for deres mod til at gå i gang med verdensrekordforsøget. For første gang i hendes politiske virke, har hun lavet en pris i form af en pokal. En gave til Gitte og Allan Sørensen og en udfordring til at forsøge sig med at sætte en endnu højere rekord fremover. Der er på pokalen plads til flere års rekordtal, understregede folketingsmedlem, Pernille Vigsø Bagge, Løgstør.

Roser og forundring fra gæsterne
Der var en lind strøm af roser og forundring fra de gæster, som deltog i verdensrekord forsøget: En glad og munter fanfare fra Løgstør Garden før opstarten af verdensrekordforsøget.  Maden var fortrinlig, faciliteterne i teltet i top, der var masser af mad, parkeringspladser tæt på kroen, trafikreguleringen blev på forsvarlig vis varetaget af Hjemmeværnspolitiet, transport af dårligt gående fra og til P-pladserne blev klaret med en æseltrukket gummivogn. Musik i teltet blev leveret af swingorkesteret Grey Hounds, der med 10 musikere og to sangere sørgede for god musik, og at tiden på ingen måde føltes lang.

Knokleri og godt samarbejde
Opskriften på succesen er et stort knokkelarbejde fra Gitte og Allan Sørensen på Trend Kro og dets personale. Dertil kommer et godt og veltilrettelagt arbejdsprogram og samarbejdet mellem de involverede frivillige foreninger og organisationer. En fryd at se, at man ved fælles hjælp kan få et så stort arrangement til at køre og at de på kun 10 minutter i pausen mellem de to hold, fik klaret oprydningen og gjort klar til næste hold.

Mod på noget, som er meget større
– Det føles som at være i ”himmelen”! Vi er helt oppe og får ikke armene ned det første stykke tid. Det har været en fantastisk oplevelse med den store medieinteresse, det fantastiske samarbejde og den positivitet, som gæsterne har givet udtryk for. Alt fungerede bare til UG, så vi har mod til at prøve noget, der er meget større, for Verdensrekorden skal bare vedblive med at være på Trend Kro, siger værtsparret Gitte og Allan Sørensen, der mandag fik en rolig eftermiddag efter at verdensrekorden var sat, telte taget ned og Kræmmermarkedet afviklet.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: