Street Handball på håndboldskole

FARSØ: Der er noget at se frem til for de 70 unge håndboldspillere der i uge 28 kan deltage i DHF’s Håndboldskole i Dronning Ingrid Hallerne, der ligesom de tidligere år har Farsø KFUM HK som arrangør.

Det er sjovt at være på håndboldskole. Ud over 3 dages intensiv håndboldtræning får man også mange nye venner fra andre byer. Håndboldskolen i Farsø i starten af skolernes sommerferie er inkl. forplejning og overnatning i Dronning Ingrid Hallerne.

Håndboldskolen afholdes over tre dage med overnatning i hallen mellem dag 2 og dag 3. Der vil alle dage være håndboldtræning, men også aktiviteter af mere alternativ karakter. 

De årgange som kan deltage er U10 spillere årg. 2002 – 2003, U12 spillere årg. 2000 – 2001 og U14 spillere årg. 1998 – 1999 og tilmeldingen har allerede været i gang siden februar måned. Lige nu er der tilmeldte håndboldspillere fra Aalestrup, Ranum, Løgstør, Nørager og Farsø. Så der mulighed for at få mange nye venner at dele sin interesse for håndbold med. 

Årets tema er Street Handball. Under dette tema ønsker DHF at udvikle alsidige, kreative og initiativrige håndboldspillere.

Der er på landsplan inden for DHF tilmeldt 150 håndboldskoler, og der er plads til 11.000 håndboldspillere. De unge får en oplevelse og en masse håndboldserfaring, som de kan tage med sig når sæsonen starter igen til efteråret.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: