test

Strandhuset er nu officielt indviet

STRANDBY: Strandby har fået en ny børnehave og fritidsordning, nemlig – Strandhuset.

Sidste torsdag fandt den officielle indvielse af Strandhuset sted  Borgmester Knud Kristensen og Mathilde Christensen fra Strandhuset stod for klipningen af det røde bånd. Herefter var der taler og underholdning i festsalen.

Borgmester Knud Kristensen stod for indvielsestalen og herefter takkede leder af Landsbyordningen, Pia Johansen i sin tale håndværkere, politikere, forvaltning og personale for opbakningen og indsatsen det forløbne år.

2. og 3. kl. underholdt herefter med stomp og dans inden de 170 børn og 100 gæster myldrede ud i skolegården, hvor biologen Thomas fra Limfjordsmuseet ventede med krabber, søstjerner, ål, blæksprutter m.v. Han stod bl.a. for afholdelsen af et krabbevæddeløb, hvor børnene skulle se, hvilken krabbe der kom hurtigst ind til centrum af en cirkel.

Strandhuset rummer 3 stuer. De to børnehavestuer hedder Tanglopperne og Rejerne, mens SFO’en hedder Søstjernen. Pædagogerne er naturligvis navngivet ”blæksprutter”!

Der er bygget 400 m2 til den eksisterende bygning, således at børnehave og SFO nu er under samme tag. Børnehaven har fået til huse i den nybyggede del, mens den gamle børnehave er lavet om til SFO. Mellem børnehave og SFO er der bygget et stort værkstedslokale, som også benyttes til skolens billedkunst- og håndarbejdsundervisning.

Indvielsen sluttede af med kagemand til de mange gæster og der var underholdning ved ’Den syngende Bager’, alias Thomas Pedersen fra Farsø. Stemningen var helt i op. Og der blev givet ekstra-numre mindst 7-8 gange.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: