test

Strandhotellerne ny ejer af Rønbjerg Feriecenter

RØNBJERG: Den jyske feriecenterkæde Strandhotellerne har købt Rønbjerg Feriecenter. Det konkursramte feriecenter i Rønbjerg, der den 12. december 2009 måtte dreje nøglen om på grund af svigtende omsætning, blev tidligere drevet af kæden DanParcs.

Rønbjerg Feriecenter hører med sine 275 ferieboliger til et af Danmarks største feriecentre. Med overtagelsen af det enorme feriecenter ved Limfjorden udvider Strandhotellerne sin portefølje af jyske feriecentre og styrker sin position i feriehusbranchen betydeligt. Kæden driver i forvejen seks feriecentre fordelt over hele Jylland, lige fra Feriecenter Grønhøj Strand i Nordjylland til Marina Fiskenæs i Sønderjylland. Til kædens øvrige feriecentre hører Øer Maritime Ferieby og Feriecenter Kattegat på Djursland, Fanø Badeland samt det nybyggede SeaWest Nymindegab ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.
 
Den formelle overtagelse af Rønbjerg Feriecenter finder sted fredag den 5. februar 2010. Strandhotellernes ejer, Bjarne Bøgh Jensen, vil i de kommende dage gennemgå hele bygningskomplekset og alle faciliteter og derefter vurdere, hvilke tiltag, Strandhotellerne vil iværksætte for at rette op på driften af Rønbjerg Feriecenter.  
 
På trods af feriecenterets konkurs har Vesthimmerlands Kommune fået lov til at benytte Rønbjerg Feriecenters svømmehal til kommunens skolebørn, som fortsat modtager svømmeundervisning i feriecenteret.
 
  
 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: