Støtte fra Spar Nord Fonden til koncert

VESTHIMMERLAND: Afholdelsen af den store koncert i Messecenter Vesthimmerland med Queen Machine, Gasbox og Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene nærmer sig med hastige skridt. Nærmere bestemt finder den sted på lørdag.

Det er Farsø Ullits Idrætsklub, Aars Idrætsklub og Messecenter Vesthimmerland, der står sammen om at arrangere koncerten.

Billetsalget til koncerten går rigtig godt, vi har på nuværende tidspunkt passeret de 1.500 gæster til koncerten, udtaler Kim Nyby, FUIK og Per Nyborg, Aars IK samstemmigt. 

Ud over den store opbakning fra de mange gæster, der har købt billet, så nyder vi også en fantastisk opbakning fra mange af vore sponsorer. 

Vi har netop modtaget kr. 25.000  i støtte fra Spar Nord Fonden, det er vi rigtig glade for og naturligvis meget beæret over, udtaler de to klubrepræsentanter. 

-Vi håber at en rigtig god slutspurt på billetsalget kan få os op på 2.000 gæster til koncerten. Dette vil sammen med den store opbakning – blandt andet fra Spar Nord Fonden, forhåbentlig give en god økonomisk gevinst til de to fodboldklubber, fortsætter Kim Nyby og Per Nyborg. 

Spar Nord Bank bakker med glæde op om det fælles koncertarrangement. Det er initiativer som disse, der er med til at sætte Vesthimmerland på landkortet, ligesom det binder foreningslivet og borgerne i kommunen tættere sammen, udtaler direktør Klaus H. Fredriksen, Spar Nord Vesthimmerland.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: