test

Stort hoppe-legeland udvides til 3 dage

AARS: I børnenes efterårsferie i uge 42, byder Messecenter Vesthimmerland på et stort lege- og actionland mandag, tirsdag og onsdag. 

Messecentret har 3 haller fyldt med sjov og ballade for børn i alle aldre.

-Vi oplever enorm interesse for at besøge jubiland i efterårsferien, besøgstallet stiger år efter år, vi nærmer os et besøgstal på 3.000 børn og voksne, fortæller eventkoordinator Morten Lyngby,

På de populære aktiviteter som High Jumper og Rodeotyr vil vi helst undgå, at køen bliver for lang, så med 3 åbningsdage får vi bedre mulighed for at sprede besøgstallet lidt mere ud. Vi håber naturligvis også at den ekstra dag vil få endnu flere børn til at besøge JUBI-LAND i efterårsferien.

I 2 af hallerne er der aktiviteter lige fra rodeotyr til trampoliner og high Jumper som er meget populær blandt de ældre børn. Der er selvfølgelig også fyldt med en masse forskellige hoppeborge, sweeper, rodeotyr og meget mere.

Traditionen tro får legelandet også besøg af 4H-Gården, der medbringer en lille pony som børnene kan ride på, ligesom der vil være mulighed for at kæle for kaniner, marsvin og meget mere.

Der vil være åbent i det kreative hjørne hver eftermiddag, hvor der kan tegnes og males, og mulighed for at få en sjov ballonfigur med hjem.

Der bliver action og sjov for børn i alle aldre – når entréen er betalt, er næsten alle forlystelser gratis. Der er selvfølgelig også åben i Himmerlands GoKart Center alle dage, hvor de fartglade kan få styret deres lyster.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: