Storslået åbning af årets kulturuge

FARSØ: Årets kulturuge – uge 10, åbner med et brag af et arrangement imorgen lørdag i Farsø, hvor de lokale virksomheder Danilift, Uno form og Outline er værter for åbningen, bl.a. med Lenny og Waqas fra Outlandish!

Oplev virksomheder med et twist af musik
-Vi håber, at rigtig mange gerne vil deltage i åbningen og opleve tre store virksomheder i Farsø med et twist af musik, siger borgmester Per Bach Laursen, der selv vil stå for en åbningstale for kulturugen.       

På virksomheden Danilift optræder Lenny og Waqas fra det tidligere Outlandish med bl.a. akustiske udgaver af kæmpehits som Aicha og Guantanamo. Køkkenvirksomheden Uno Form forkæler smagsløgene med lokal gourmetmad fra Kanalfogedens Køkken i Løgstør- akkompagneret af det lokale pianisttalent Ebbe Michelsen. Virksomheden Outline har inviteret den lokale prisbelønnede jazzmusiker Mathias Heise. 

Ud over disse kulturoplevelser får man også lejlighed til at opleve tre forskellige virksomheder, alt sammen med en enkelt billet i hånden(husk at bestille den – den er gratis) og en kyndig guide til at vise rundt. 

Virksomheder vil gerne vise frem
De tre virksomheder glæder sig til at få besøg og få opmærksomhed gennem kulturen.
 

-Vi glæder os til at sige velkommen på Danilift, siger direktør Knud Erik Markussen og fortæller om deltagelsen;   

-Vi blev kontaktet af Væksthimmerland, om vi kunne have interesse i at deltage i Kulturugen, og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne.  Vi vil gerne vise Danilift frem for lokalbefolkningen og Vesthimmerland – og benytte os af chancen for at gøre det sammen med noget rigtig god underholdning.  

Steen Kristensen, produktionschef på Uno form fortæller at gæsterne på lørdag kommer til at opleve en masse lokale råvarer og et dejligt køkken, nemlig Uno Form køkkenet som er produceret i over 50 år.  

-Vi har nogle rigtig dygtige medarbejdere, men vi er også en virksomhed der vokser, og derfor har vi behov for at få nye medarbejdere ind. Grunden til at vi har valgt at deltage i det her – det er for at vise vores virksomhed frem.  

Også Outline slår dørene op til produktionshallen.   

-Vi har stillet lokaler til rådighed fordi vi gerne vil støtte arrangementet. Det gør vi fordi vi er en virksomhed og vi er en virksomhed hvor 80% af vore medarbejdere kommer fra Vesthimmerlands Kommune. Vi åbner gerne vores virksomhed og viser hvad det er for en størrelse. Og så synes vi faktisk, at vi har nogle rigtige gode rammer til at kunne bruge til andet end lige det at producere vinduer, siger direktør Jens Sørensen.  

Hos Outline er det en jazz kvartet ført an af det prisbelønnede jazztalent Mathias Heise, som sørger for lækker lyd og stemning i en af produktionshallerne på lørdag.  

Vi har 200 medarbejdere i produktionen i Farsø og vi skal løbende have nye medarbejdere ind. Vi har en hensigt med at vise hvem vi er, og måske kommer der nogle på lørdag og bliver interesseret i at arbejde her. Så det kan jo være rigtig fint. Vi glæder os, siger Jens Sørensen.

Bemærk arrangementet kræver billet – og der er Udsolgt

Læs om Kulturugens øvrige arrangementer her
 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: