Storm T fest deler overskud ud

FARSØ: I starten af marts blev ”Storm T Festen 2017” afholdt. Det var tredje gang, at det frivillige festudvalg bestående af Birgitte Møller, René Poulsen, Michelle Poulsen og Henning Andersen stod for at arrangere festen, der denne gang havde 225 gæster og igen fandt sted i Farsø MC’ Klublokaler med både spisning, musik og fest.

De forrige gange har festen ud over godt humør også givet overskud – og det gjorde den også i år. I 2014 fik Børn i Sorg andel i overskuddet og i 2016 var det Farsø Petanqueklub der fik et tilskud til genopførelsen af deres nedbrændte klubhus på Farsø Stadion. Også denne gang går overskuddet til helt lokale formål.

Alkoholfrit diskotek for unge
I torsdags kunne festudvalget overrække kr. 2.000 til de frivillige hjælpere ved Alkoholfrit Diskotek, der to gange om året afholdes i Dronning Ingrid Hallerne for unge i hele Vesthimmerland og sågar også fra nabokommunerne.

Karen Andersen, der var initiativtager til det Alkoholfrie Diskotek for 12 år siden, tog på vegne af de ca. 150 voksne forældre, der velvilligt træder til med hjælp ved festerne i Farsø, imod de kr. 2.000.

– Jeg føler det som en stor påskønnelse. Pengene skal bruges til forkælelse af de frivillige forældre der gang på gang træder til, for at give vore unge mennesker en god oplevelse med at lære at gå i byen, fortæller Karen Andersen.

– For os er det ligesom at ringen sluttes, da 80% af de forældre som i dag hjælper frivilligt til ved de alkoholfrie diskoteker, var dem der i sin tid kom på Storm T. I dag giver de Farsø-metoden – altså den gode måde at feste på, videre til deres børn. Det bliver man helt rørt over, siger Birgitte Møller fra ”Storm T Festen”, så derfor får de vores støtte.

Men støtten går også til det gode initiativ med at afholde festerne. Festerne, der har deltagelse af mellem 400 og 750 unge, afholdes uden sikkerhedsnet i den forstand, at der ikke er dækning, hvis der er booket optrædende og de unge ikke dukker op og lægger en entre. Til gengæld har diskotekerne hidtil fået god støtte fra Lions Clubs ”tulipanpenge”. Festerne har bl.a. haft optræden af Djames Brown og Murio og Mario, da de var up-coming bands.            

Storm T rafleturnering ved Farsø Festen
Også et andet initiativ får gavn af ”Storm T Fest” pengene, nemlig rafleturneringen ved Farsø Festen. Storm T havde nemlig i sin tid sin egen rafleturnering. Den genopliver vi nu ved at have købt rafleturneringen ved dette års udgave af Farsø Festen og kalder den ”Storm T”.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: