Stor succes med workshop

FARSØ: Søndag eftermiddag havde rigtig mange, både børn og voksne, valgt at tilbringe et par timer i Dronning Ingrid Hallerne, hvor Farsø Gymnastikforening holdt workshop.

Køen til tilmeldingen var lang allerede inden kl. 14.00

Gymnastikforeningens instruktører stod klar til at hjælpe alle de børn der prøvede kræfter med redskabsbanen

Effekt, som er et nyt tiltag i FGF, trak stor interesse, og mange fik trænet mavemusklerne godt og grundigt.

Det var første gang foreningen forsøgte sig med workshop inden sæsonstart, og formand Louise Michelsen var yderst tilfreds med det store fremmøde, som jo selvfølgelig primært skyldes at tilmelding til holdene også startede i søndags.

Formålet med workshoppen var at introducere nogle af gymnastikforeningens nye tiltag og at starte tilmeldingen til hold. Louise Michelsen håber at workshoppen er kommet for at blive.

Nye tiltag
Et af de nye og mere ukendte tiltag, som det var muligt at prøve på workshoppen, var Bugg. Det er en dans der stammer fra Sverige, og det er en såkaldt ”gådans” hvor grundtrinene er lette at lære, for de består kun af 4 takter/trin. Der danses til glad musik med swingrytme. Instruktørerne Anita og Steen er de eneste uddannede instruktører i DGI-regi her i Danmark, og de håber at rigtig mange får lyst til at stifte bekendtskab med Bugg. Steen fortæller at man ikke behøver have en fast partner for at gå til Bugg, og at de altid har det sjovt til træningstimerne.

Udover Bugg kunne gymnastikforeningen også præsentere Effekt og Zumba. Zumba er allerede blevet en landeplage, og det kunne også ses på køen til tilmeldingen.

Mange gik forgæves
Desværre har det ikke været muligt for gymnastikforeningen at få tid i træningshallen til Zumba, så det har betydet at der er begrænsning af antallet på holdene.

– Vi har 3 hold med Zumba, som alle blev booket op i søndags. Vi har i gymnastikforeningen vurderet, at det er vigtigt at der er god plads til udøverne og at holdene ikke bliver større end at instruktørerne kan hjælpe lidt rundt omkring. Samtidig er den fysiske plads i gymnastiksalen ikke så stor, så det betyder desværre at vi må skuffe nogen af vore medlemmer, udtaler Louise Michelsen, men vi arbejder hele tiden på at skaffe bedre plads og håber stadig at der kan komme en ledig time i træningshallen, så vi kan kontakte nogen af dem vi har stående på venteliste.

Girls – nu med spring
Gymnastikforeningen har ligesom alle øvrige klubber i Danmark haft svært ved at skaffe instruktører til alle hold, men Louise Michelsen er utrolig stolt over at kunne præsentere det mest omfattende program i Farsø Gymnastikforenings historie. Der er tilbud til næste alle aldre, lige fra forældre/barn gymnastik til de lidt ældre m/k’er. Bestyrelsen arbejder hele tiden på højtryk, og det er også i ellevte time lykkes at skaffe en spring-træner til de ældste piger.

Workshop næste år
Louise Michelsen vover godt, allerede nu, at love en workshop næste år, dog vil der blive ændret noget omkring tilmeldingsproceduren.

– Det var vores 1. workshop og det skal vi selvfølgelig lære af. Alt for mange stod i kø for længe, for at blive skrevet op, det vil vi forsøge at lave om på til næste år.

Gymnastikforeningen havde udloddet to gratis kontingenter til sæsonen 2010/11, blandt alle dem der blev meldt til hold i søndags. De heldige vindere blev Else Bystrup Pedersen og William Pedersen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: