Stor søgning til børnetøjs outlet på Lerkenfeldt Gods

SVINGELBJERG: Den ellers store og rummelige riddersal på Lerkenfeldt Godt synede i weekenden væsentlig mindre. For det første, var den fyldt med børnetøj til bristepunktet, og dernæst med købeivrige kunder, der ikke kunne stå for prisskiltene med rabatter på 50-70%.

Signe Gruelund, der har lånt riddersalen på Lerkenfeldt af sin svigerfar H.O.A. Kjeldsen er meget tilfreds med weekendens salg. Så meget, at hun nu har bestillt nye forsyninger af børnetøj til den kommende weekend, hvor salget fortsætter. 

Ud over børnetøj, byder arrangementet også på ponyridning for børn og salg af æbleskiver og gløgg i tårnkælderen. På gårdspladsen står H.O.A. Kjeldsen selv for salg af juletræer og pyntegrønt.         

Signe Gruelund elsker selv at gå opdagelse i Københavnske outlet-butikker, og fik ideen til at kombinere børnetøjs outlet med julehygge på det gamle gods.

Signe Gruelund er uddannet indenfor tøjbranchen og har over 10 års erfaring ”fra Nørgaard på Strøget” og børnetøjsbutikken ”Englebørn” Derudover har hin været ansat som PR- og Marketingassistent hos Rosendahl, og har fingeren på pulsen med de nyeste trends og gode kvaliteter.

Signe Gruelund er 30 år, mor til en pige på 3 år og bor i København sammen med kæresten Mikkel Kjeldsen. Hun har overtalt sine svigerforældre til at låne Riddersalen på Lerkenfeld Gods til dette unikke børnetøjs outlet

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: