Stor interesse for stavgang

FARSØ: I aften havde Farsø Firma- og Familieidræt arrangeret et stavgangskursus med den meget inspirerende nordjyske stavgangsinstruktør Kirstine Langagergaard.

Kurset havde – meget flot, en stor tilslutning med 27 deltagere, bestående af både øvede stavgængere fra Farsø og en gruppe nyopstartede stavgængere fra Hvalpsund området.

 

Det blev et meget inspirerende kursus for alle, som var henlagt til det naturskønne område omkring ”Udestuen” i Skovbakker.

 

For de nye stavgængere fra Hvalpsund blev det en grundig introduktion til stavgangen og dens fordele for kroppens muskler. For de øvede, blev det et yderligere skridt til at bruge stavgangen effektivt som konditionstræning på lige fod med andre motionsformer, såsom løb og cykling.  

Planen er nu, at instruktører fra Farsø Firma- og Familieidræt vil hjælpe den nye gruppe af stavgængere i Hvalpsund godt i gang. Herudover er hensigten, at de to grupper fra Farsø og Hvalpsund – især i sommerhalvåret, jævnligt mødes i godt stavgangsterræn i og omkring Hvalpsund og Farsø.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: