Stor interesse for at kigge indenfor hos Østrup smeden

ØSTRUP: Mange kunder og andre interesserede kiggede forbi, da Østrupsmeden Lars H. Grotrian A/S og Lagrotek i fredags havde indbudt til Åbent Hus.

Østrup smedens store hal, der i forbindelse med Åbent Hus arrangementet var indtaget af 17 samarbejdspartnere

Formålet med arrangementet var at lade kunderne hilse på firmaets samarbejdspartnere, der på rad og række, 17 firmaer stærk, var opstillet i den store hal, der rummer Lars H. Grotrians smedeafdeling. Formålet var naturligvis også, at man kunne se Østrup virksomheden, der de senere år har haft stort vokseværk, indefra.

Krisen har også kradset i Østrup, men aktivitetsniveauet i virksomheden er pt. så højt, at virksomheden beskæftiger 30 medarbejdere. En del af disse medarbejdere er maskinarbejdere i Lagrotek afdelingen.

Afdelingen, som de fleste kan huske som den tidligere Østrup Dørfabrik, blev i 2007 købt af Lars H. Grotrian, med henblik på at opstille særlige CNC laser- og vandskærere og drejebænke til udskæring af specialemner i jern og rustfrit stål. En afdeling, som virksomheden har haft en pæn succes med, og naturligvis gladelig blev vist frem ved Åbent Hus arrangementet.                  

Indehaver Lars H. Grotrian var meget tilfreds med den linde strøm af kunder, der besøgte Åbent Hus arrangementet fra start til slut, og har nu et pænt antal forespørgsler og tilbud som han skal tage sig af.     

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: