Stor cykelsøndag i Farsø

FARSØ: Da 1. udgaven af cykelløbet Himmerland Rundt sidst på eftermiddagen fandt målstregen i Farsø, blev det foran en jublende publikumsskare på mellem 2.-3.000 mennesker.

Klaptræerne var fremme og der blev hujet, da Himmerland Rundts ryttere kørte forbi. Med 3 rundstrækninger omkring Farsø var der nok at følge med i for publikum, der også kunne se løbet på storskærm.

Målfesten i Farsø startede allerede ved 14.00 tiden og tog til med underholdning, storskærm og speak fra løbskommentator Torben Joensen som feltet nærmede sig Farsø.

Rytterene indfandt sig – fordelt på felter ved 16.30 tiden, hvorefter de begav sig ud på endnu 3 rundstrækninger omkring Farsø by, inden vinderen, Michael Reihs fra Christina Watches – Onfone kørte i mål. 

Der meldes fra arrangørernes side, Team Concordia Himmerland Forsikring om en vellykket premiere på Himmerland Rundt. Allerede antallet af tilmeldte ryttere op til løbstart, nemlig 150, fordelt på 24 hold, fik hænderne op over hovedet blandt arrangørerne. Hertil kommer det pragtfulde påskevejr og endelig det pæne fremmøde af publikum ved start og mål og langs ruten.

Cykelløbets størrelse og omfang har overrasket de fleste Himmerlændige, så mon ikke det bliver en endnu større folkefest, når løbets 2. udgave næste år finder sted.                                

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: