test

Stentoft Byggesalg åbner på Industrivej på idag

FARSØ: Stentoft Byggesalg er betegnelsen for en ny forretning på Industrivej, i de tidligere Zilco-Dambre bygninger.

Thomas Stentoft med et af de nye udstillingskøkkener, hvor der er tænkt på funktionalitet.

Bag byggesalget står tømrer- og snedkermester Thomas Stentoft, Farsø.

Efter sidste år, at have indgået et samarbejde med et andet Farsø firma, Dkor, køkken, bad og garderobe, har Thomas Stentoft nu fundet det passende, at opbygge et udstillingslokale, hvor man kan hente inspiration og rådgivning omkring køkken, bad og garderobe, men ligeledes omkring loftsbeklædning og gulvbelægning, som normalt følger med den type projekter.

Thomas Stentoft har gennem efterhånden mange år erfaret, at forholdsvis dyre byggeprojekter som køkken og bad kræver planlægning, og ikke mindst de helt rigtige helhedsløsninger, som man skal kunne glæde sig over i rigtig mange år.

Thomas Stentoft påpeger dog straks, at den helt rigtige løsning ikke behøver at være dyr.

– Alle køkken/bad forhandlere kan præstere et billigt standardkøkken, men det forholder sig sjældent sådan, at det uden videre kan installeres i det gamle køkken. og derfor er man nødt til at gå på kompromis, og det behøver absolut ikke være sådan, fortæller Thomas Stentoft.

Via samarbejdet med DKor, der får elementerne ordrefremstillet i Estland, kan man få det køkken eller bad, som man altid har ønsket sig. I det design, i det materiale og den farve man ønsker sig – og ikke mindst med den funktionalitet, som er så vigtig for den rigtige løsning. Hertil kommer en professionel opsætning og montering.              

 

Thomas Stentoft har siden samarbejdet med D’Kor startede for et år siden, allerede hjulpet 15 familier med deres nye køkken eller bad.

 

– Alle familier har fået et nyt kvalitets køkken eller bad, som de er blevet rigtige glade for. Undervejs er de blevet rådgivet og hjulpet til den rigtige løsning – der som en ekstra bonus, sågar er blevet billigere end de kendte mærkevare køkkener, uden at der på nogen måde er gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod, fortæller Thomas Stentoft, der frem til at mange interesserede vil kigge indenfor i hans udstilling fra på fredag.

 

Alle er meget velkomne, også selvom et nyt køkken eller bad ikke er aktuelt lige nu, siger Thomas Stentoft.

 

– For mindre kan måske også gøre det. De store haller på Industrivej har han nemlig fyldt med bordplader i flere forskellige materialer, vaske, hvidevarer, vinduer og døre. Med undtagelse af vaskene og hvidevarerne, er der tale om fejlmål, som han har opkøbt i store partier for at sælge videre til billige penge. Udenfor findes der også et udvalg i belægningssten.

 

Thomas Stentoft opfordrer derfor alle med byggeplaner om at kigge forbi og gøre en god handel.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: