Stenca Solutions med egen produktion.

RANUM: Stenca Solutions har med virkning fra 1. oktober 2022 selv overtaget produktionen af Stenca Pipe produkterne.

Produktionen er hidtil udført af Salling Plast i Ranum. Som følge af omstrukturering af Salling Plast er der opstået en unik mulighed for at Stenca Solutions selv kan overtage produktionen.

Stenca Solutions overtager produktionsapparatet i Ranum på Idrætsvej og fortsætter nu produktionen med egne medarbejdere.

Sten Hunt Guldberg – indehaver af Stenca Solutions – udtrykker stor tilfredshed med, at man med denne ordning kan fastholde produktionen i Vesthimmerland og være med til at sikre arbejdspladser i området. Stenca Solutions har haft et godt samarbejde med Salling Plast, men ser også med tilfredshed på at man med denne ordning kommer endnu tættere på produktionen af produktet.

Stenca Pipe er et unikt produkt til isolering af rør til anvendelse on- og offshore i bl.a. kraftvarmeværker, skibe, olieboreplatforme og PFSO-enheder.

-Med et marked – hvor der i større og større omfang efterlyses grønne løsninger, har vi her et produkt der i høj grad kan bidrage til fremtidens løsninger, udtaler indehaver Sten Hunt Guldberg.

Stenca Solutions hovedkontor er beliggende i  Aalborg Øst og handler med termisk isolering, letvægtspaneler og døre til offshore/maritime industrien og produkter til brand- og vandbeskyttelse af kabel- og rørgennemføringer.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: