Stemningsfuld 80’er fest trak for få

FARSØ: 80’er festen i Dronning Ingrid Hallerne i lørdags blev desværre ikke den samme succes, rent publikumsmæssigt som sidste år. Det kan arrangøren, Håndboldens Venner, nu konstatere ovenpå en ellers stemningsfuld og rigtig god fest for de lidt over 400 gæster der mødte frem.

Som koncertnavn til 80’er festen var der valgt På Slaget 12. Et orkester der med sit ”Let’s Dance” repertoire forstod, at sætte gang i halballet, som arrangementet i folkemunde blev kaldt i løbet af aftenen.

I modsætning til de tidligere år, blev kun hal B taget i anvendelse, dog med scener i hver sin ende.

Af praktiske årsager med hensyn til sceneskift, blev The Real Bountys aflyst under VIP-spisningen, således På Slaget 12 kunne gå på scenen til annonceret tid. I stedet blev det Cahir, der stod for dinér musikken for de godt 60 VIP-gæster.       

Formand for Håndboldens Venner, Thomas Stentoft Jensen, fortæller at tema festen desværre ikke tålte en gentagelse.

–  Vi arbejder derfor allerede nu, med at få koncertarrangementet op i det gear, som alle husker med Safri Duo, Sanne Salomonsen og Infernal, siger Thomas Stentoft.

Så man kan godt regne med et af de store og aktuelle koncertnavne på plakaten igen næste år. En anden mulighed er et stand-up show, fortæller Thomas Stentoft.  

Thomas Stentoft erkender, at de store navne kan være en økonomisk satsning, men det er det der skal til for at få 1.500 vesthimmerlændinge til mødes til en ’superfed’ og uforglemmelig aften.

Håndboldens Venner havde for to år siden Gnags som det store koncertnavn, desværre appellerede bandet ikke lige til det vesthimmerlandske publikum og koncerten gav Håndboldens Venner en økonomisk lussing, som var svær at komme sig over.

Heldigvis gav Håndboldens Venner ikke op og diskede i stedet op med 80’er festen sidste år, som gav oprejsning med 1.100 gæster og altså mod på en gentagelse i år. 

Kassen er endnu ikke gjort helt op for 80’er festen i lørdags. Men vurderingen er, at arrangementet kan holde skindet på næsen rent økonomisk, for de fremmødte gik godt til den i de tre nostalgiske 80’er barer indtil festen sluttede kl. 02.00.

Thomas Stentoft fortæller, at al det praktiske omkring arrangementet gik som planlagt. og i den forbindelse gerne vil rette en stor tak til sponsorer og frivillige hjælpere som hjalp til med afviklingen af 80’er festen.      

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: