Stemning i Campushalle

FARSØ: U12 drengene fra Farsø KFUM HK og holdets forældreråd drog i søndags på en oplevelsestur syd for grænsen. Turens mål var at se Champions League håndbold mellem SG Flensburg Handewitt og spanske Ciudad Real i Campushalle i Flensborg.

Delegationen fra Farsø ved Campushalle i Flensborg

Peter Harbo får autograf af Lasse Boesen.

Med mange danskere på holdet, er Flensborg et spændende hold at se, og stemningen i Campushalle, „Hölle Nord", var ganske forrygende.

Campushalle har plads til 6.500 tilskuere og alle sæder var optaget denne søndag – som de for øvrigt altid er, når SG spiller på hjemmebane. Specielt nordtribunen, som har ståpladser, skabte stemning. Det er her hardcore-fans har plads og skaber stemning med sange, klap, flag og bannere. Helt fantastisk var det, når de råbte “Flensburg” og sydtribunen svarede igen med “Handewitt”.

Trods skader hos Michael Knudsen og Thomas Mogensen var der stadig masser af dansk islæt til søndagens kamp: Lasse Boesen, Anders Eggert og Lasse Svan Hansen. Og de tre gjorde det sammen med den svenske målmand Dan Beutler ganske godt. 19 danske mål, 9 af Eggert, og et utal af redninger fra Beutler var med til at afgøre kampen, som SG efter en spændende afslutning vandt med 25-23.

Efter kampen stillede spillerne velvilligt op til autografskrivning, hvor U12 drengene fra Farsø naturligvis var på plads.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: