Stavgangssucces i Hvalpsund

HVALPSUND: Da stavgang for 6-7 år siden skyllede ind over Danmark som en helt ny motionsdille, så dukkede der i Farsø området, ligesom i resten af landet, adskillelige stavgangsklubber op.

Mens antallet af stavgængere og klubber de senere år har været nedadgående, så er det gået modsat i Farsø området.      

Farsø Firma- og Familieidræt stod i efteråret for et stavgangskursus i Hvalpsund med deltagelse af 20 personer fra lokalområdet, hovedsagelig Hvalpsund.

Dette kursus har resulteret i at 12-16 Hvalpsund borgere siden, er mødtes hver torsdag på havnepladsen i Hvalpsund, for at gå en stavgangstur på 5 – 6 km. i Hvalpsunds skønne natur.

Stavgangsinstruktør Inger Olsen, der er turleder er meget imponeret over den opbakning stavgangen i Hvalpsund har fået. Dog synes hun at flere mænd kunne have godt af at deltage, og der er stadig plads til dem.

Farsø Firma og familieidræt har nu i efterhånden mange år, gjort stavgang til et fast tilbud i Farsø, hvor der hver tirsdag aften, året igennem, gås stavgangs ture i og omkring Farsø by med et deltagerantal på 15 – 20 stavgængere, hver gang – alt efter vejrliget. Også her er der altid åbent for nye deltagere som ønsker motion på en god måde.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: