Spejdere rensede stranden – FOTOS

FARSØ: Endnu en gang har Farsø’s KFUM spejdere været ved stranden for at samle skrald.

Der er med god grund stor fokus på at gøre gode ting for at skåne miljøet, uden denne tanke omkring at holde naturen ren vil det få konsekvenser.  

Med udgangspunkt i at hjælpe med at holde naturen ren og lære spejdere om dette, tog 90 personer, store som små til Limfjordskysten. 3 traktorer med vogn kørte langsomt på strækningen fra Stistrup til Hvalpsund. Her var alle spejdere, deres forældre og søskende opmærksomme på selv det mindste stykke ”ikke-natur”. Det blev fyldt i vognene og med godt humør blev strandstrækningen finkæmmet for affald og skidt.

 

Da de alle var færdige var der tur tilbage til spejderhuset Graneborg i Farsø, hvor alle blev budt på Hotdog og slutteligt et stykke kage. Stemningen var i top, der var leg, hygge og snak.


Der var ”fangst” af mangt og meget og indsatsen blev efterfølgende belønnet med Hotdogs ved Spejderhuset Graneborg.  

I den kommende tid går spejderne og forbereder sig og glæder sig. For der venter sommer og det betyder sommerlejr. Sommerlejr oplevelsen er helt unik. En følelse af et kæmpe sammenhold, lejrhygge, bål, løb, aktiviteter, udfordringer, slik og grin med gode venner. Udover lejren er der stadig gang i de ugentlige aktiviteter, nogle med henblik på lejren – andre med henblik på forskellige mærker og udfordringer.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: