Spar Nord har doneret kr. 14.000 til sygehusets støtteforening

FARSØ: Solen skinnede fra skyfri himmel, og det var en glædens dag for såvel giver – Spar Nord og ikke mindst modtager Støtteforeningen ved Farsø sygehus, da den i dag modtog en donation på kr. 14.000 fra banken.

Støtteforeningen ved Farsø sygehus blev i dag begavet med en donation på kr. 14.000 fra Spar Nord. Her ses de glade modtagere og givere. Fra venstre formand Chr. Bach Iversen og kasserer Peter Møller fra Støtteforeningen ved Farsø sygehus. Giverne var tidligere direktør for Spar Nord Farsø, Michael Jensen og nuværende direktør Ole Kuhr.

Donationen har taget udgangspunkt i det nylige direktørskifte i Spar Nord Farsø. Afgående direktør Michael Jensen og nytiltrådte direktør Ole Kuhr blev hurtigt enige om, at eventuelle gaver til de to direktører, skulle konverteres til penge til et godt lokalt formål.

Det blev til godt kr. 7.000, som efterfølgende, på opfordring fra de to direktører, er blevet doblet op af Spar Nord Fonden.

Ole Kuhr fortæller at sygehuset blev valgt, fordi det er institution som alle i lokalområdet bakker op om og ønsker at bevare. Vi ser vores donation til Støtteforeningen ved Farsø sygehus som en investering, nemlig som en bevarelse til udvikling           

”Bevarelse til udvikling” falder særdeles godt i hak med den vedtægtsændring, som Støtteforeningen ved Farsø sygehus vedtog på sin generalforsamling i sidste uge.     

Det var derfor også med stor glæde, at formand for Støtteforeningen ved Farsø sygehus, Chr. Bach Iversen kunne sige tak til Spar Nord i Farsø for den flotte gestus og den gode pengegave.

– Det er en stor opmuntring for Støtteforeningen, når vi på den måde oplever, at der lokalt også blandt pengeinstitutter er opbakning til vort arbejde, lød det fra Chr. Bach Iversen.

Støtteforeningen har to hovedopgaver. Den ene er at tale vort gode lokale sygehus’ sag overfor de politiske beslutningstagere. Det har vist sig flere gange at være påkrævet, og vi føler, at det også har haft en betydning, skønt ikke alt er gået, som vi kunne ønske det.

Den anden hovedopgave er at skaffe midler til udstyr og andet på sygehuset, som ikke ville kunne finansieres over sygehusets normale budget. Takket være medlemmernes bidrag og takket være gaver, som nu den vi har modtaget af Spar Nord, har foreningen i tidens løb kunnet bidrage til sådanne formål med godt 1,5 mio. kr.

Vi er glade for, at vi kan fortsætte med at støtte sygehuset, og vi siger igen hjertelig tak til Spar Nord for det gode bidrag. Pengene betyder meget, men det er også værdifuldt på anden måde, idet en sådan opbakning hver gang viser, at der her i lokalområdet er en vilje til at stå sammen om sygehuset.   

Støtteforeningen ved Farsø sygehus oplever stor opbakning fra lokalområdet med 1.556 private medlemmer og 31 virksomhedsmedlemmer, hvor Spar Nord Farsø altså er iblandt.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: