HVALPSUND: En sommeraften i 2019 opstod iværksætterdrømmen ”Casa Jada” over en kop kaffe med de netop indkøbte krus fra Spanien. Året efter var Casa Jada en realitet for parret Mette og Peter Christensen.
Startede med en drøm og en vejbod
Det startede med et salgslokale indrettet i privaten i Gunderup og en vejbod. Herefter tog det fart med salget via en webshop og en fysisk butik i hovedgaden i Aars. Mette valgte at gå all-in.
Spansk keramik og specialiteter
Casa Jada er vokset meget salgsmæssigt og udvalget er nu ikke længere ”kun” keramik, men også et større udvalg af spanske specialiteter som sælges via forhandlere rundt omkring i Danmark og til restauranter. Casa Jada har lige nu ca. 40 forhandlere landet over, og er ved at få et godt fodfeste indenfor restauranter. Det betyder, at der skal et større lager til.
Har fundet det rigtige koncept
-Sidste år tog vi en granskning sammen en specialist i hvilken retning vi skal gå med Casa Jada, fortæller Mette Christensen.
Det stod hurtigt klart at vi havde brug for noget mere plads til vores varer, og det ikke er strøgkunderne i Aars vi kan leve af. Casa Jada skal have større fokus på grossist-delen til forretninger, hoteller og restauranter, samt en øget messeaktivitet. Så nu skal jeg for alvor på landevejen, fortæller Mette Christensen.
Større lokaler
Butikslejemålet i Aars blev derfor opsagt og søgningen gik ind på at finde nogle lokaler til lager og showroom. Først blev der kigget på Aalborg-området lige indtil nogle venner gjorde opmærksom på, at de da vist havde læst noget om ledige lokaler på havnen i Hvalpsund.
Det helt rigtige på havnen i Hvalpsund
-Først slog jeg det hen, fortæller Mette Christensen, lige indtil jeg så lokalerne. Her skal Casa Jada bo!. Det var i juni, altså for lidt over en måned siden. Så det er gået stærkt siden og pladsen er nu øget fra 178 m2 til 600 m2.
Jeg er begejstret for lokalerne, siger Mette Christensen mens hun viser rundt i loungen, showroomet, på lageret og det tidligere mødelokale der nu skal bruges til spanske dining events.
Mesa et nyt tiltag
Fra i morgen torsdag inviterer Casa Jada indenfor på Havnepladsen i sit showroom, butik og som et nyt tiltag MeSa takeaway som er en spansk Signatur-ret til afhentning hver torsdag og lørdag på Havnepladsen i Hvalpsund.
MeSa står for Mette og Sanne. Sanne er Sanne Bak Sørensen, som er kok og af mange kendt som tidligere indehaver af Flejsborghus. Mette og Sanne lærte hinanden at kende i forbindelse med at der skulle laves mad til Mettes søns konfirmation i 2015. Begge har stor interesse for det spanske køkken og dets råvarer, og det er det samarbejdet er udsprunget af.
Det betyder, at MeSa vil afholde Social dining-events og Private dining, både på Havnepladsen og i private hjem, ligesom det er muligt at bestille Paella til festlige lejligheder op til 75 personer.
Mette Christensen ser frem til at byde indenfor i Casa Jadas nye hovedkvarter på Havnepladsen i Hvalpsund fra i morgen torsdag den 1. august.
/cf