Søster træder til hos Slagter Klausen

FARSØ: Slagter Klausen i Farsø Rådhuscenter har efterhånden udviklet sig til noget af et familieforetagende.

Slagter Klausen har udviklet sig til et familieforetagende. Ib Klausen har netop fået selskab af sin søster Connie Vestergaard, som skal stå for Torvecafeen.

I 2006 købte parret Lise og Ib Klausen slagterbutikken og den tilhørende cafe. I sidste uge trådte endnu et familiemedlem ind i forretningen, nemlig Ib Klausens søster Connie Vestergaard.

Connie Vestergaard, der i dag bor i Farsø og ligesom sin bror er opvokset i Farsø, har gennem mange år haft en drøm om at drive en lille butik med forhandling af kaffe, te og chokolader. Men det var først for nylig, at hun lod sin drøm springe frem i lyset og spurgte brormand om hun kunne få lov at stå for Torvecafeen. Ib Klausen, der som slagter, naturligvis har størst interesse for slagterafdelingen, havde ikke brug for lang betænkningstid og indvilligede gerne i at søster trådte til. 

Connie Vestergaard har således nu fået torvecafeen, bagerafdelingen og bogholderiet under sig.

Connie Vestergaard har ud over at have trådt til som assistance i torvecafeen, ikke nogen decideret butikserfaring. Hun er nemlig ingeniøruddannet og har arbejdet som produktionstekniker hos Grundfos i Hvam igennem mange år. Et job, som hun nu har kvittet, for at begive sig indenfor en helt anden boldgade, som butiksdrivende.

Connie Vestergaard fortæller, at hun medbringer nogle nye ideer, som hun med tiden vil føje til. Salatbaren, hvor man selv kan mixe sin salat og betale efter vægt, er en af de ideer, som Connie Vestergaard allerede har fået på plads – ganske vist i slagterafdelingen. Snart følger salg af kaffe og te i løs vægt og ikke mindst nye kaffedrikke i cafeen, som f.eks. chai latte, som er meget populære i cafeerne i storbyerne. – Jeg vil meget gerne lære folk i Farsø at drikke nogle lækre og velsmagende ting, siger Connie Vestergaard.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: