test

Sommerfest i Højgårdens børnehave

FARSØ: Børnehaven Højgården og forældrebestyrelsen havde i torsdags inviteret forældre, børn og søskende til sommerfest i børnehaven.

Børnene i Børnehaven Højgården havde i sidste uge inviteret deres forældre til sommerfest, hvor de naturligvis gav en optræden.

Der var en fantastisk god tilslutning til festen, da ikke mindre en 128 deltog. Aftenen startede med at børnehaveleder Hanna Jensen bød velkommen. Hun kunne afsløre at forældrebestyrelsen havde fremskaffet 2 nye ting til legepladsen. En rigtig fin jolle og en ubåd.

Sommerfesten er en festaften, men desværre også tid til at tage afsked med de børn som skal starte i skolen efter ferien. Alle skolebørnene lovede de stadig ville komme og besøge børnehaven af og til.

Herefter var der stort ”ta’selv bord”. Alle skulle medbringe en ret, som passede til det antal personer der kom. Der var stort udvalg, alt fra pizza, pølsehorn, salat til risengrød.

Efter maden havde børnene en stor overraskelse i ærmet. Gennem den seneste tid har børnene haft emnearbejde med musik og sang, og nu skulle de vise resultatet. Børnene var opdelt i 3 grupper, MPG gruppen, som opførte to sange fra MGP, Tromme gruppen, som viste deres tromme og sang evner og den sidste gruppe ABC gruppen som udførte en fantastisk sang med alfabetet. Alle forældre var stolte af deres børn for de var super dygtige.

Aftenen sluttede af med leg på legepladsen og de voksne hyggede sig med snak og kaffe.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: