Solnedgangsmusik ved lystbådehavnen

HVALPSUND: Solnedgangen set fra lystbådehavnen i Hvalpsund bliver nu igen akkompagneret af stemningsfuld musik. Det begyndte sidste år, da en af de lokale, Samuel Frederiksen, havde besluttet sig for at spille solen ned hver aften på sin kornet. I hvert fald på de aftener, hvor det var praktisk muligt.

Musik til solnedgangen. Kort sagt, så kan det ikke blive smukkere i Hvalpsund

Det blev rigtig mange mennesker glade for. Der blev talt om det så langt tonerne kunne række, og Farsø Avis kunne da også i løbet af sommeren sende en ”Ugens Rose” videre til spillemanden.

Sejlere vil vide, at der kun er ganske få lystbådehavne i Danmark, hvor man kan hente sig en sådan musikalsk oplevelse samtidig med at solen går ned og flaget stryges. Men i løbet af den kommende sæson vil det i hvert fald blive en mulighed på lystbådehavnen i Hvalpsund.

Solen og spillemanden har indbyrdes aftalt, at tidspunktet med sikkerhed kan fastsætte til kl. 21,00. Der vil blive tale om aftenens og sommerens melodier, ligesom der vil indgå en fanfare, og som afslutning nationalmelodien.

Det er aftalt med Dagli’Brugsen og Marina-cafeteriaet om, at der her sættes et opslag op på de dage, hvor man kan regne med at der er musik på havnen. Dertil kommer, at der også bliver opslag på lystbådehavnen. Dermed kan aftenturen både blive en smuk naturoplevelse og et møde med iørefaldende musik af højst fem minutters varighed.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: