Søkoncerten nærmer sig

FARSØ: Dato’en er fredag den 18. juni – og dermed er der præcis en måned til årets udgave af Søkoncerten i Farsø Søanlæg

Om en måned optræder Danmarks nationalskald nr. 1, Kim Larsen i Farsø Søanlæg

Koncertbraget bliver, som bekendt, med Kim Larsen & Kjukken samt Magtens Korridorer   

Må vi præsentere Danmarks nationalskjald
Dermed bliver der  noget at se frem til, for koncerten bliver med to af tidens mest aktuelle orkestre og sågar Kim Larsen som CD aktuel.

”Mine Damer og Herrer” er titlen på Kim Larsens spritnye CD, som udkom for små 14 dage siden og som Danmarks nationalskjald, nr. 1, naturligvis vil give et par numre fra i Søanlægget.

Med den nye CD, er Kim Larsen for første gang gået ”alene” i studiet. Kim Larsen er denne gang helt nede på jorden med en ny samling sange, der spænder fra næsten højskole- og børnesange over til stille blues og Bob Dylansk songwriter numre til klassisk Kim Larsen-rock. Kendetegnende for de nye numre er, at der uddeles kys og øretæver på én og samme tid, til alt fra politikere til damer i høje hæle. Altså klassisk Larsen stil!.    

Det bliver dog kun en række af de nye numre, der vil blive fremført i Søanlægget, for det er naturligvis de kendte og folkekære sange fra karrieren, som det vesthimmerlandske publikum ser frem til.    

Fremførelsen sker selvfølgelig i selskab med hans glade fynske spillemænd, Kjukken, der nu på 15. år leverer Larsens musikalske opbakning.

Gang i billetsalget
Billetsalget til koncerten har allerede været i gang et par måneder, men ikke overraskende, er det først nu, at der er kommet godt gang i billetsalget. Ikke mindst fordi, at Nibe Festivalen, hvor Larsen og Magtens Korridorer også spiller, allerrede har meldt udsolgt.

Ligesom de tidligere år forventes der mellem 2.500 til 3.000 koncertgæster i de flotte omgivelser i Søanlægget. Kim Larsen henvender sig til alle aldersgrupper, mens Magtens Korridorer måske mest er kendt af det unge publikum.

Sidste gang Kim Larsen var i Farsø, var i 2004 i forbindelse med FUIK’s 100 års jubilæum. Dengang gik mange forgæves, idet der allerede 14 dage før koncerten var totalt udsolgt.     

Koncertbudgettet er på en del over en halv million kroner, så FUIK’s Venner, som står bag koncerten, håber ikke kun på en alletiders koncertoplevelse, men også et økonomisk overskud, hvis Søkoncerten fortsat skal være en årlig tilbagevendende begivenhed. 

”Før-koncerten” er på plads
Med til Søkoncerten hører også et ”før-koncert” arrangement. Spisearrangementet er netop faldet på plads med Hotel Farsø, der i egne lokaler, serverer en lækker Fredagsbuffet til kr. 125,-. Maden fra buffeten kan indtages fra kl. 17.00 og frem til kl. 19.30, hvor der er afgang til koncertpladsen. Spisebilletterne til før-arrangementet kan bestilles på Hotel Farsø og der vil være i omegnen af 200 koncertgæster der kan benytte sig af dette tilbud.         

Der er således udsigt til en fantastisk koncertaften, fredag den 18. juni med store sanseoplevelser for ører og gane krydret med en god musikalsk stemning på koncertpladsen i Søanlægget.

Billetsalg: www.sparfar.dk

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: