test

SøeByg – din kvalitetsbevidste tømrer og snedker

FARSØ: Ganske vist blev SøeByg en realitet for lidt over et år siden. Men som forsigtig iværksætter og værende i et godt job i forvejen, blev enkelt-mands firmaet startet op i det små.

Christoffer Søe, der i 2004 blev udlært tømrer fra Farsø Tømrer- og Snedker, fik særlig interesse for specialkonstruktioner og skiftede i 2006 til Time i Farsø for at stå for opbygning af smådele og montage.

– Jeg arbejder meget selvstændigt og har nu mod til at tage springet fuldt ud, fortæller Christoffer Søe, der lægger stor vægt på kvalitet og en god dialog med kunderne. Desuden står han gerne til kundernes rådighed med inspiration og vejledning for at sikre den bedste brugbare løsning. 

SøeByg er en regulær tømrervirksomhed, der udfører alle former for reparationer, moderniseringer, omforandringer, renoveringsarbejder og ny- og tilbygninger.   

– Lige nu vil det være en god idé at kigge sit hus efter, efter en hård vinter, opfordrer Christoffer Søe. Tag, udhæng, vinduer, terrasse og isolering er oplagt at få klaret lige nu, mens vinterens kulde stadig er i frisk erindring.

– Det samme gælder sommerhuset, siger Christoffer Søe, der med sin privatadresse og snedkerværksted på Gunderupvej – og dermed tæt på sommerhusområderne i Trend og Ertebølle, vil være hurtig til at rykke med sin ekspertise til sommerhusejerne.          

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: