FARSØ: Det bliver i familien, for det er Harly Tejlgaards svigersøn, Dennis Pedersen, der fra 1. september har købt og overtaget Slagter Tejlgaard i Nørregade.
I samme forbindelse vil butikken ændre navn til Slagter Dennis, som er navnet på Dennis Pedersens egen slagterforretning, som han siden 2006, har drevet som selvstændig slagterafdeling i Rema 1000 i Farsø Rådhuscenter.
Slagter Dennis vil føre slagterforretningen videre i Nørregade med få ændringer. Først og fremmest vil slagterforretningen igen få en daglig åbningstid fra mandag til lørdag. Slagterforretningen vil få den samme bemanding med Inge Lise ved disken og svigerfar Harly og far Kjeld, der for øvrigt også har drevet selvstændig slagterforretning i Gedsted, som medhjælpere i slagterafdelingen.
Dennis Pedersen vil først og fremmest indføre sit koncept fra Rema med kødbakker og flerstykspriser. Det skyldes ikke mindst de kontakter som Dennis Pedersen i forvejen har med bl.a. lokale Himmerlands Kød, omkring kvalitets kalve og oksekød og som fortsat skal kunne købes i Farsø. Det samme gælder for Slagter Dennis’ øvrige leverandører af svinekød, fisk og fjerkræ, som naturligvis vil levere kød til slagterforretningens faste udvalg, og som også vil blive brugt til fremstilling af slagterforretningens hjemmelavede specialiteter i pålæg og pølser.
Der hvor svigerfar – og far især skal give en hånd med i det daglige, bliver i forbindelse med tilberedningen af ”dagens ret” og ”mad ud af huset”. Den færdigtilberedte mad udgør i dag en større del af det at drive slagterforretning, og der ryger rigtig mange portionsanretninger og buffet’er ud af butiksdøren dagligt.
Harly Tejlgaard, der har drevet Slagter Tejlgaard gennem 43 år glæder sig meget over sin svigersøns beslutning om at overtage slagterforretningen.
– Jeg har nærmet mig den alder, hvor jeg vil trappe ned, hvilket også ville være sket, hvis jeg selv skulle have kørt slagterforretningen videre i de kommende år. Jeg har haft fornøjelsen af at have Dennis ansat tidligere, så jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Dennis med mig som medarbejder, siger Harly Tejlgaard.
Dennis Pedersen vil markere overtagelsen med en reception den 3. september, få dage efter at Slagter Dennis er åbnet fra sin nye adresse.