Slagter Klausen bliver en del af slagterkæden ”mad med mere”

FARSØ: Slagter Klausen i Farsø Rådhuscenter bliver nu en del af slagterkæden ”Mad med mere”. Det er et kædesamarbejde mellem 45 selvstændige håndværksslagtere i hele landet.

Slagtermester Ib Klausen har skiftet til slagterkæden ”Mad med mere” og samtidig har Torvecafeen, der fremover kun vil blive benævnt som cafeen fået en delikatesseafdeling med kvalitets kaffe, te og chokolade, som Connie Vestergaard vil stå for. I morgen vil der være åbning med smagsprøver fra såvel slagter, som delikatesseafdeling.

Slagtermester Ib Klausen er ikke i tvivl om, at kunderne vil få fordele af, at hans forretning nu bliver en del af et større kædesamarbejde, hvor han løbende kan hente ny inspiration og opnå indkøbsfordele.

Større udbud af ovnklare retter
– Vi får et væsentligt større udbud af færdigretter, bl.a. en ugentlig fredagsmenu lige til at sætte i ovnen med salat og andet tilbehør til, fortæller Ib Klausen.

Åbning i morgen med smagsprøver til kunderne
På åbningsdagen, som er idag, som ”Mad med mere” butik, får Slagter Klausens kunder lejlighed til at sætte tænderne i smagsprøver af specialiteter fra kæden, for eksempel grillstegt porchetta ledsaget af et glas vin. Porchetta er en klassisk italiensk ret bestående af mørbrad viklet ind i et kødslag sammen med friske krydderurter. Til de kunder, som er tidligt ude, er der også en gratis, inspirerende opskriftsbog at hente fra ”Mad med mere”, lyder tilbuddet fra Ib Klausen.

Højreb fra Himmerlandskød
Det landskendte kalve- og oksekød fra Himmerlandskød A/S i Farsø er en anden af de specialiteter, slagtermester Ib Klausen har som åbningstilbud i sin nye ”Mad med mere”- butik. Der er tale om velhængt oksehøjreb, som har fået lov til at modne i syv uger, inden det kommer i butikkerne.

Kaffe, te, chokolade og specialiteter
Overgangen til ”Mad med mere” kæden sker samtidig med, at slagterforretningen har fået en nyindrettet delikatesseafdeling i den ene ende af butikken, hvor der tidligere var brødudsalg.  Her står Ib Klausens søster Connie Vestergaard for salget af bl.a. kaffe, te, chokolade og gavekurve med lækkerier. Det er mærker som Valhrona, Konnerup, Kusmi og Greengate, der præger udvalget på hylderne.  I forbindelse med åbningen den 1. juli vil der være smagsprøver af både kaffe, te og chokolader.

Både café og slagter
Ib Klausen har drevet Slagter Klausen og Torvecafeen i Farsø Rådhuscenter siden 2006. Slagter Klausen er den første slagterforretning i Vesthimmerland, der er gået ind i kædesamarbejdet ”Mad med mere”.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: