Skovsvin søges

UHREHØJE: Igen er der en eller flere personer der har brugt Uhrehøje plantage som affaldsplads. Og denne gang er det rigtigt slemt. En stor dynge affald, som ligner efterladenskaber fra et mindre privat garageautoværksted skæmmer naturen.

Affald fra et mindre autoværksted er helt bevidst dumpet i Uhrehøje plantage.

Synderen har tilsyneladende også efterladt sin trøje, en kraftig blå sweater. Vedkommende har også en kærlighed for Pepsi Cola og Look Mentol cigaretter. Mon ikke kommunens miljøafdeling ville være interesseret i et tip om hvem synderen kan være.

Der mangler ikke noget, – her er, tæpper, dæk, ledninger, instrumentbræt dele, støddæmpere, udstødningsrør, skærmdele – ja, faktisk alt til faget hørende.

Det er utroligt, at man har gjort sig så store anstrengelser for at komme af med sit affald langt ude i skoven. Når traileren alligevel er spændt efter bilen, kan man lige så godt køre ind til en af kommunens genbrugspladser, hvor man ganske gratis, og helt lovlig kan komme af med sit affald, – og der er sågar åbent alle ugens 7 dage. 

Det var en af skovens mange motionsløbere der opdagede affaldsdyngen og efterfølgende kontaktede kommunen. Kommunens miljøafdeling tager miljøsvineri som f.eks. dumpning af affald alvorligt, og vil melde sagen til politiet. Finder man frem til gerningsmanden vanker der en bøde og sandsynligvis også prædikatet miljøsvin.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: