test

Skovbakke Allé blokkene er halvvejs

FARSØ: I mandags kunne Farsø Boligselskab markere, at man er kommet halvvejs med den gennemgribende renovering af de to boligblokke på Skovbakke Alle, som boligforeningen kalder afdeling 1.

Lejlighederne har fået terrasser, hvilket man ikke havde før.

Morgensolen skinner ind på køkkensiden, hvor de nederste lejligheder får egen terrasse.

Renoveringen af blokkene er halvvejs. Blok 2 vil klar til indflytning til jul.

At renoveringen er nået halvvejs betyder, at nogle af beboerne nu er flyttet tilbage til de helt nyrenoverede lejligheder i første etape, som omfatter 16 lejligheder af forskellig størrelse og indretning.   

For at man også kunne se hvor gennemgribende nyrenoveringen har været indvendig, havde en af bebyggelsens mangeårige beboere, velvilligt åbnet døren, for at man kunne se, hvilken forandring beboerne er flyttet til. Nærmest fra Skrot til Slot.   

For ca. 2 måneder siden gik man i gang med blok nr. 2. Denne etape skulle gerne gå lidt mere gelinde. Undervejs er man, som bekendt, blevet drillet af en hård og langtrukken vinter, som har besværligt gjort arbejdet en del, men alligevel med godt humør fra håndværkerne.

Der lød derfor også en helt særlig tålmodig tak til håndværkerne fra Farsø Boligselskabs formand Mogens Jensen, for den måde byggeriet er blevet håndteret på.        

Belægningsarbejdet omkring blok 1, som nu står færdig, færdiggøres nu i sommer. Herefter færdiggøres blok 2, som efter planen vil være indflytningsklar til slutningen af året. De resterende udvendige belægninger og haveanlægget vil blive færdiggjort i løbet af foråret, næste år. Dermed vi, hele renoveringsprojektet have varet 1,5 år.  

For at alle interesserede kan få lejlighed til at danne sig et indtryk af de ”nye” boliger på Skovbakkeallé, som fremover vil henvende sig til såvel seniorer som børnefamilier, oplyser Farsø Boligselskab at man den 4. september vil afholde et Åbent Hus arrangement.     

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: