Skifter fra brugsuddeler til centerleder

FARSØ: Det har været kendt i et stykke tid at nuværende centerleder for Dronning Ingrid Hallerne, Ernst Rieks, har valgt at gå på efterløn den 1. august.

Hans Kaldal bliver Dronning Ingrid Hallernes nye centerleder. Han tiltræder stillingen den 1. august.

Bestyrelsen for Dronning Ingrid Hallerne har derfor været på udkig efter en afløser og har fået ualmindelig god respons på en stillingsannonce, som har været indrykket i lokalaviserne i Vesthimmerland.

Det har været svært for ansættelsesudvalget at vælge iblandt de mange gode ansøgere. Valget faldt på Hans Kaldal, måske bedre kendt som Super Brugsen Farsøs nuværende uddeler. Dermed er det en lokal og meget ihærdig mand, der har kontakterne og erfaringen til at bygge videre på Dronning Ingrid Hallernes stigende aktivitetsniveau. Hertil kommer den store interesse for sporten og engagementet i det lokale foreningsliv. I de senere år har Hans Kaldal været meget involveret i Farsø Festen, som netop en række lokale sportsklubber står bag.

– Det er meget underlig fornemmelse, siger Hans Kaldal. Jeg har været i Coop i 25 år, hvor jeg netop startede som flaskedreng i Brugsen i Farsø. Jeg er nu blevet 43 år, og føler at tiden er kommet til at prøve noget andet. Centerleder stillingen i Dronning Ingrid Hallerne lyder rigtig spændende, så den chance ville jeg ikke lade gå forbi, så jeg søgte stillingen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg stopper i Brugsen i uge 28 og dermed vil jeg få god mulighed for at blive sat ind i de mange praktiske ting af Ernst Rieks inden han fratræder den 31.juli. Jeg starter officielt i mit nye job den 1. august, siger Hans Kaldal.

Der er endnu ikke fundet en afløser for Hans Kaldal som uddeler i Super Brugsen. Stillingen er for øjeblikket opslået internt i Coop.

– Det bliver et rigtig spændende job for min afløser, ikke mindst fordi butikken skal i gang med en større ombygning indenfor kort tid. Den ville jeg selvfølgelig gerne have haft med, ikke mindst fordi jeg har arbejdet på dette projekt i fire år. Men jeg glæder mig meget på Super Brugsen Farsøs vegne, at ombygningen af butikken nu bliver en realitet, slutter Hans Kaldal.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: