Shubidua aflyser koncert i Farsø

FARSØ: Der bliver ikke noget med at synge Hvalen Valborg og fodre den med kiks til dette års Søkoncert, som finder sted om blot 3 uger i Farsø Søanlæg.

Shubidua må desværre med kort varsel aflyse deres koncert i Farsø den 18. juni. Årsagen er at forsangeren Michael Bundesen er blevet ramt af en blodprop. Der er nu ved at blive fundet et passende erstatningsband for Shubidua.

Shubidua har nemlig i dag meddelt, at de må aflyse koncerten. Årsagen er at gruppens populære og uundværlige forsanger Michael Bundesen er blevet ramt af en blodprop. Selvom ”bonden” allerede er i bedring har Shubidua valgt at aflyse alle koncerter denne sommer, heriblandt den i Farsø, lørdag den 18. juni.

FUIK’s Venner fik meddelelsen fra Shubiduas musikselskab PDH Music i dag, og der er nu ved at blive fundet et erstatningsband for Shubidua, som ellers skulle gå på scenen i Farsø som koncertnavn nr. 2.

Formand for FUIK, Kim Nyby er naturligvis ærgerlig over aflysningen så kort tid for koncerten, men det kan man ikke holde for siger han. Heldigvis er det første gang at vi har oplevet det i de 10 år vi har afholdt søkoncerten, hvor vi har haft i alt omkring 30 orkestre på scenen. 

Kort tid efter at aflysningen også blev kendt i medierne, skyllede det ind med gode mails fra vore koncertgæster, som kom med gode forslag til et passende erstatningsband. Det er vi rigtig glade for siger Kim Nyby, for aflysningen vil naturligvis give os nogle ekstra udfordringer, som vi regner med vil være løst i løbet af få dage, hvor det nye orkester i stedet for Shubidua vil blive offentliggjort.    

Lige så snart erstatningsorkesteret for Shubidua er på plads, vil det blive offentliggjort her på hjemmesiden, i Farsø Avis og på nye plakater for Søkoncerten.                

     

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: