She og Diamanten går sammen

FARSØ: Størstedelen af butikspersonalet i Farsø og andre medlemmer af Farsø Handelsstandsforening satte fra i mandags permanent en skridttæller fast i bukselinningen, for indtil udgangen af denne måned at deltage i den landsdækkende ”Tæl skridt” kampagne.

Medarbejderne i de to butikker She og Diamanten er klar til Sund og Sjov i Farsø, som Farsø Handelsstandsforenings ”Tæl Skridt” kampagne hedder. Sammen med resten af byens butikspersonale vil de forsøge at tage minimum 10.000 skridt pr. dag. For at nå de mange skridt har She og Diamanten taget initiativ til en næsten daglig aftentur, som alle andre også kan gå med på.

I Farsø gør man som sædvanligt noget ekstra ud af sine projekter. Således også hos de to butikker She og Diamanten på Store Torv. Ud over at have tilmeldt et fælles hold til kampagnen, har de også taget initiativ til en 5 kilometers gåtur hver aften med undtagelse af fredag, lørdag og søndag, for at nå kampagnens mål om minimum10.000 skridt pr. dag. De to butikker opfordrer alle der har lyst til at gå med på deres ture.       

De to butiksindehavere Lene Thorup og Sofie Christensen fortæller, at de synes rigtig godt om initiativet fra handelsstandsforeningen. Der har længe været fokus på sundheden og velværen her i Danmark, nu er turen kommet til Farsø og det bakker vi 100 % op om.

– Vi har hver især modtaget en skridttæller og konkurrerer så om hvem der kan gå flest skridt. Det er vigtigt at vi sætter fokus på vore medarbejderes sundhed og trivsel, og vi føler virkelig, at det er et projekt som både indehavere og medarbejdere får gavn af. Men vi synes også, at det kunne være sjovt hvis andre ville gå sammen med os, lyder det sammenstemmende fra de to butiksindehavere.

Derfor inviterer She og Diamanten fra i aften kl. 19.00 alle, som har lyst, til at gå med ud og røre sig i det dejlige forårsvejr.

Da She og Diamanten rigtig gerne ser, at ekstra mange rejser sig fra sofaen og begiver sig ud på gåtur, har de to butikker, hver især, sat gavekort på højkant blandt de fremmødte på sammenlagt kr. 1.900,-,

For hver aften man går med, får man et lod. På det kan man hver aften vinde gavekort til skiftevis She og Diamanten på kr. 100,-. Den sidste aften, torsdag den 29. april trækkes der blandt alle lodder 2 vindere á 2 gavekort på kr. 500,-. Så jo flere gange man går med, des større er chancen for at vinde den store hovedpræmie, lyder guleroden til de flere skridt, fra Lene Thorup og Sofie Christensen.

Hele byen er med
I alt har 366 medarbejdere i Farsøs butikker og medlemsvirksomheder tilmeldt sig ”Tæl Skridt” kampagnen, som er fordelt på 46 hold.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: