SFO fejrede 25 års fødselsdag med manér

FARSØ: Selvom fødselsdagen egentlig fandt sted den første dag i det nye år, så havde Skolefritidsordningen i Farsø meget betænksomt fundet en anden dato, nemlig sidste onsdag, til fejringen af sin 25 års fødselsdag, således at alle institutionens 140 børn og 12 ansatte havde mulighed for at deltage.

SFO’leder Solveig Skriver Nielsen kunne også fejre 25 års jubilæum og det skete med sang og gaver fra børnene. Denne fodbold fik hun af A-klassen på Farsø skole, der også benytter sig af SFO’en før og efter skoletid.

Med til en fødselsdag hører også en kagemand – sågar en gigantisk en af slagsen så der var et stykke til alle . SFO’ens 140 børn.

Fødselsdagen bød også på zumbadans

Festlighederne var i dagens anledning flyttet til Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, hvor børnene legede i hoppeland, kunne overvære artisteri med Benny Schumann og danse Zumba. Det hele skulle skabe plads til en gigantisk kagemand.

Ikke nok med at selve institutionen havde 25 års jubilæum, det havde SFO’ens leder gennem alle årene, Solveig Skriver Nielsen også. Det kastede både gaver og en sang af sig, til stor overraskelse for jubilaren selv

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: