Send en hilsen fra Vester Hornum

VESTER HORNUM: I disse dage udgiver Aktionsgruppen i Vester Hornum i samarbejde med skolebestyrelsen to forskellige postkort som reklame for Vester Hornum. På kortene er der blandt motiver af børnehaven, kirken, FDF og fra byfesten.

Her ses Søren Vasegaard fra Aktionsgruppen, Søren Gertsen fra skolebestyrelsen og købmand Niels Jørgensen med de nye postkort fra Vester Hornum

Kortene giver et indtryk af nogle af de mange forskellige aktiviteter, der findes i Vester Hornum – både de daglige og de årligt tilbagevendende. Man får også det indtryk, at Vester Hornum er en dejlig og fredelig men samtidig aktiv by.

Aktionsgruppen blev dannet i efteråret 2009 og består af lokale ildsjæle, som ønsker at arbejde målrettet med udvikling af Vester Hornum og omegn. Lokalbefolkningen, lokale virksomheder og foreninger kan bruge Aktionsgruppen som medaktør i lokale projekter.

I første omgang sælges postkortene hos Byens Købmand i Vester Hornum, og Aktionsgruppen håber, at rigtig mange vil støtte op og sende postkort til familie og venner, så Vester Hornum for alvor kommer på landkortet.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: