Sæsonen for julemarkeder går i gang

STRANDBY/VESTERBØLLE: Vi er nu i starten af november og det betyder, at julen så småt er begyndt at banke på.

I kommende weekend finder de første julemarkeder sted. ¨

SE ANNONCEN FOR JULEMARKEDET I STRANDBY HER

Som beskrevet i sidste uges avis er julemarkedet i Strandby Hallen egnens første – og så alligevel ikke, for Vesterbølle juler med.

SE ANNONCEN FOR JULEMARKEDET I VESTERBØLLE HER

Lørdag er to adresser i hovedgaden Tolshøj i Vesterbølle indrettet til julemarked. Ca. 20 stande med alt fra dekorationer til figurer, nisser og andre juleting vil der være at finde på markedet. Der vil også være salg af oste og andre lækkerier ligesom der vil være mulighed for sæsonens måske første krus gløgg med æbleskiver til.

Dagen efter, søndag er et af egnens største julemarkeder klar, nemlig det i Strandby Hallen. Her vil man finde 45 udstillere fordelt på 55 stande. Der vil være meget kunsthåndværk. Der kan nævnes: strik, filt, huer, trøjer, sjaler, dukke- og bamsetøj, puder, julepynt, legetøj, kirkegårdspynt og -kranse, dørpynt, adventskranse, kalenderlysdekorationer, juletræspynt, indendørs og udendørs dekorationer, værtindegaver, pakker til julepakkespil, kort til enhver lejlighed, hjemmelavede nisser og trolde, patchwork og hjemmestrikkede ting, glasperler, Forever Living, muleposer, smedejern, keramik, betonfigurer, fuglehuse, småkager og meget mere

Også Strandby Hallen vil have sin julecafe med gløgg og æbleskiver eller et stykke smørrebrød

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: