test

Så er der snart jul igen

STRANDBY: Traditionen tro, er det Strandby der er først med juleforberedelserne med afholdelsen af det populære julemarked i Strandbyhallen. Det finder sted på søndag.

Efter et par år, hvor julemarkedet enten har været helt aflyst og sidste år var nedtonet grundet coronarestriktioner, så er Strandbyhallen i år tilbage til normalen og bliver fyldt med alt hvad der hører julen til.

-I år har der været usædvanlig rift om standene, som var udsolgt på lidt under gen en måned. Flere har henvendt sig forgæves og er endt på venteliste, fortæller koordinator for julemarkedet Henning Christensen og fortæller videre: 

Der er rigtig meget kunsthåndværk, som vil være oplagte julegaveemner. Der kan nævnes: strik, filt, huer, trøjer, sjaler, dukke- og bamsetøj, puder, julepynt, legetøj, kirkegårdspynt og -kranse, dørpynt, adventskranse, kalenderlysdekorationer, juletræspynt, indendørs og udendørs dekorationer, værtindegaver, pakker til julepakkespil, kort til enhver lejlighed, hjemmelavede nisser og trolde, patchwork og hjemmestrikkede ting, glasperler, Forever Living, muleposer, smedejern, keramik, betonfigurer, fuglehuse, småkager og meget mere.

I alt vil der være 45 udstillere fordelt på 55 stande. Mange af udstillerne er nye i forhold til sidste år. Så der er meget nyt at se på i år

-De senere år har vi oplevet et mærkbart løft af kvaliteten af varerne. Så vidt jeg kan fornemme så bliver det mindst lige så godt i år, siger Henning Christensen.

Når man har været rundt i hallen og set og rørt ved varerne og handlet, så er der som sædvanlig muligt at sætte sig i julecafeen og hygge sig med gløgg og æbleskiver, et stykke smørrebrød, en kop kaffe eller the m.v. inden man går en ny tur rundt i hallen.

Der er amerikansk lotteri. Julemanden plejer også at komme forbi.

Julemarkedet i Strandbyhallen er anderledes. Der er lagt meget vægt på julehyggen og at gæsterne har lyst til at blive i lang tid. Som mange af gæsterne siger: ”ingen jul, uden julemarked i Strandbyhallen”

-I år har vi heldigvis ingen begrænsninger i forhold til Corona. Der vil dog være mulighed for sprit til hænderne i indgangen og i baren. Så alle kan være trygge ved at besøge julemarkedet i år, slutter Henning Christensen.

SE ANNONCEN FOR JULEMARKEDET HER

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: