Rønbjerg Feriecenter genåbner i maj

RØNBJERG: Til maj genåbner Rønbjerg Feriecenter. Det sker under ledelse af feriecenterkæden Strandhotellerne, som for nylig købte det nordjyske feriecenter. Strandhotellerne har netop iværksat en større renoveringsplan for feriecenteret. Ifølge den skal Rønbjerg Feriecenter i de næste måneder gennemgå omfattende ombygninger i badeland og ferieboliger.

Rønbjerg Feriecenter, der nu er blevet en del Strandhotellerne og genåbner den 21. maj efter en gennemgribende renovering, der også omfatter badelandet.

Datoen for åbningen er fastsat til 21. maj. Det sker knap et halvt år efter, at DanParcs måtte dreje nøglen om i Rønbjerg på grund af svigtende efterspørgsel ,som følge af manglende vedligeholdelse af det ellers så populære feriecenter. Det nordjyske feriecenter blev i februar overtaget af feriecenterkæden Strandhotellerne, som efter en grundig gennemgang af bygningsmassen nu melder klar med sine planer for Rønbjerg Feriecenter.
 
Og ambitionerne for Rønbjerg Feriecenter er store. Strandhotellerne har netop indledt omfattende renoveringsarbejder på stedet, der skal opgraderes til et hyggeligt, moderne ferieresort med masser af attraktive faciliteter for børn og voksne. Blandt andet renoveres centerets subtropiske badeland fra A til Z – et 2000 kvadratmeter stort vandparadis med rutsjebaner, bølgebassin, modstrømskanal, terapibade, spabade og meget mere.
 
Til renoveringerne på Rønbjerg Feriecenter hører også en gennemgribende ombygning og modernisering af stedets nuværende 275 ferieboliger med henblik på at kunne tilbyde gæsterne mere komfortable og tidssvarende rammer. Således tilbydes blandt andet to helt nye boligtyper, de såkaldte ”Sommerhuse” og ”Fiskerhuse”. De nye hustyper, der har plads til henholdsvis 8+2 og 4+2 personer, etableres som følge af en generel øget efterspørgsel hos Strandhotellerne på større ferieboliger. De bliver til via sammenlægninger af eksisterende ferieboliger. Dermed reduceres det samlede antal feriehuse til 205, mens antallet af store huse stiger i forhold til tidligere, hvor boligerne havde et areal på helt ned til 16 kvadratmeter med 46 kvadratmeter som det største. Blandt de nyrenoverede ferieboliger er for eksempel 50 ”Sommerhuse”, som med sine 92 kvadratmeter byder på optimale forhold for familie og venner, der holder ferie sammen. Derudover vil Strandhotellerne kunne tilbyde 10 boliger på 26 kvadratmeter, 20 på 32 kvadratmeter og 125 på 46 kvadratmeter.
 
Genåbningen af Rønbjerg Feriecenter markerer en vigtig begivenhed for lokalområdet. Stedet tiltrækker hver år titusindvis af inden- og udenlandske gæster, og Strandhotellerne regner med at skulle ansætte op mod 50 medarbejdere i denne sæson til det vesthimmerlandske feriecenter, der for øjebl1ikket er i gang med at rekruttere personale.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: