Rollespillere rykker i skoven

UHREHØJE: Efter en lang vinterpause, begynder orker, elve og troldmænd nu atter at vågne i foreningen Uhrehøje Rollespil. Idag lørdag er der således atter rollespil i Uhrehøje Plantage mellem Farsø og Strandby.

I marts var rollespillerne samlet for at forberede den kommende sæsons rollespil, som foregår i Uhrehøje Plantage mellem Farsø og Strandby

I marts var mange af rollespillerne samlet i Hvanstrup for at forberede sig på forårets spil. Der blev fremstillet forskellige redskaber og dragter, der blev skrevet på historien – og så blev der naturligvis kæmpet et par slag for at indøve markørslagene.

I alt er der registreret godt et halv hundrede drenge og piger i alderen fra 7 år og opefter i foreningen, som i forbindelse med forårets spil åbner for, at også forældre og bedsteforældre kan spille med. I forvejen er der forældre i skoven i forbindelse med spillene, hvor de bemander "plotten" og kroen. Men har man lyst til at deltage aktivt i spillet, kan man altså også de – nogen som mange af børnene synes er rigtig sjovt.

Uhrehøje Rollespil modtager gerne nye rollespillere, så har man lyst og interesse i at være med, er det blot at møde op i skoven på lørdag, hvor man også kan høre mere om arbejdet i foreningen.

Der spilles yderligere to gange her i foråret, nemlig i starten af maj og i midten af juni, hvorefter der er sommerferie. Til efteråret forventes der også at være 2-3 rollespilsdage.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: