test

Røgeriet Rotholm åbner som fiskehandel og fiskerestaurant

HVALPSUND: Sidste år var navnet Katinka, men i år er navnet igen det oprindelige, nemlig Røgeriet Rotholm.

De nye ejere af Røgeriet Rotholm, Kristian Madsen og Mads Mortensen, som åbner stedet idag lørdag som kombineret fiskehandel og fiskerestaurant.

Det tidligere fiskerhus, som for godt fem år siden blev nyrestaureret og indrettet til spisested, er blevet købt af tidligere fiskehandler Kristian Madsen og Mads Mortensen, begge Hvalpsund.

De nye ejere har tænkt sig at drive stedet ifølge den oprindelige idé med stedet, nemlig at sælge friske fisk og tilbyde lækre fiskeretter. Til at hjælpe sig i køkkenet har de to allieret sig med Janni Randers.

Kristian Madsen, vil lige som i de gamle dage som fiskehandler, tage turen til fiskeriauktionen i Hanstholm et par gange om ugen, for at hente friske fiske hjem til Hvalpsund. Det vil være et pænt udvalg af rødspætter, laks, makrel, ål, skaldyr m.m. Desuden vil Kristian Madsen vil fra eget røgeri, ændre på smagen af laks og skaldyr til røgede delikatesser.

Såvel de ferske fisk og røgvarerne vil også indgå i Røgeriet Rotholms restaurantdel, hvor de vil komme til at udgøre en fiskesymfoni af forskellige fiskeretter med tilbehør. Med andre ord har Hvalpsund nu fået sin egen fiskerestaurant.

Selvom Røgeriet Rotholm har fået en ny ejerkreds, vil det fortsat være sæsonåbent, nemlig fra juni til oktober. Her vil stedet til gengæld også have en daglig åbningstid fra kl. 11.00 og frem til kl. 21.00.              

Indbrud forsinkede åbning
Egentlig skulle Røgeriet Rotholm have åbnet sidste lørdag. Men meget ærgerligt blev stedet udsat for indbrud og hærværk, som betød åbningen nu er forsinket en uge.

Men nu er det ganske vist!. Røgeriet Rotholm åbner i dag lørdag, hvor Kristian Madsen, Mads Mortensen og Janni Randers håber på et kæmpe ryk-ind.          

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: