Roadracer fra Farsø kører rigtigt stærkt i DM

FARSØ: Den 17. årige Christoffer Gøth fra Farsø har fået en fantastisk start på Roadracing sæsonen 2012.

Christoffer Gøth kører i den grad fra sine modstandere i øjeblikket, hvilket betyder at han lige nu fører kampen om DM i road racing i 600 ccm.

Christoffer kører i klassen Super Sport 600 og kører på en Standard Kawasaki 600.ccm. I den forgangne weekend afviklede Dansk Motor Union en afdeling af DM serien på Padborg Park.

Christoffer var helt flyvende og fik ved tidtagningen sat så gode omgangstider, at han fik ”pole position” til starten i søndagens to løb.

Christoffers omgangs tider var nede på ca. 1 min. den bedste tid sat af en 600 ccm kører på dansk grund. Det er tider som man ellers kun ser i den store 1000 ccm klasse.

Christoffer udnyttede sin gode startposition og gav virkelig konkurrenterne baghjul, således vandt han første løb med 11 sekunder til nr. to.

 I 600 ccm klasen er man normalt nede at regne i 100 dele sekunder i afgørelserne.

Andet løb vandt Christoffer også meget suverænt her kørte han 9 sekunder fra nærmeste konkurrent..

Danmarks mesterskaberne afvikles på baner rundt om i Europa. Således afvikledes første afdeling på Slovakiaring i Slovakiet i april måned. Her blev Christoffer nr. 2.

Christoffer fører således kampen om DM i 2012. Næste afdeling foregår i Kristi Himmelfarts ferien på Mantorp Park i Sverige.

Der er kun Christoffers anden sæson i 600 Super Sport klassen, så de garvede kørere i klassen er begyndt at holde øje med Christoffer.

Teamet har først på året forberedt sig grundigt til denne sæson. Christoffer har således været med til dæktest med Dunlop fabrikkernes road racing afdeling for at finde netop de dæk der passer til hans kørestil.

Herudover har han haft kontakt til en affjedrings specialist, der har indstillet raceren, så den er optimal for Christoffer.

Christoffer har således de optimale betingelser for at blande sig i kampen om DM i Supersport 600 ccm klassen i 2012..

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: